Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ε όχι και ίσες αποστάσεις...

Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για την συνάντηση στην Εσθονία με θέμα τα «εγκλήματα του κομμουνισμού» η οποία σύμφωνα με την Κομισιόν αντανακλά τα κοινά  ευρωπαϊκά ιδεώδη:

«Η ευρωπαϊκή συνεργασία, ο πατριωτισμός και οι αξίες μας, μας κάνουν αυτό πού είμαστε. Ας απορρίψουμε τον ακραίο εθνικισμό που μας αποδυναμώνει όλους. Αυτό είναι η ΕΕ» επισημαίνει σε μήνυμά του ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν. 
«Στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα όλων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα για τη σημασία των ευρωπαϊκών αξιών, της συνεργασίας και του πατριωτισμού. Να ποιοι είμαστε» τονίζει.

Τα μόνα «ολοκληρωτικά ιδεώδη» όμως που τους ενοχλούν –όπως στην πράξη έχει αποδειχθεί- είναι εκείνα που σχετίζονται αποκλειστικά με την κομμουνιστική ιδεολογία. Διαφορετικά η κομισιόν θα έπρεπε αντί να συνεργάζεται και να στηρίζει την πραξικοπηματική και φασιστική Ουκρανική κυβέρνηση να μην την είχε αναγνωρίσει και να την καταδίκαζε. Επιπλέον, αν η Ε.Ε κρατούσε έστω ίσες αποστάσεις από τον κομμουνισμό και τον φασισμό, θα έπρεπε τα ευρωενωσιακά κράτη να είχαν υπερψηφίσει το ψήφισμα του ΟΗΕ της 17 Νοεμβρίου 2015 το οποίο καταδίκαζε:
Όμως αντί να το υπερψηφίσουν οι χώρες – μέλη της Ε.Ε απείχαν από την ψηφοφορία(μεταξύ αυτών και η «αριστεροκυβερνούμενη» Ελλάδα), ενώ το «χαϊδεμένο» τους –η Ουκρανία ντε- άνηκε στις 4 χώρες που το καταψήφισαν(Ηπα, Καναδάς, Ουκρανία και τα …νησιά Παλάου).
 Να σημειωθεί δε, ότι οι χώρες κράτη μέλη της Ε.Ε, κρατούν την ίδια στάση από το 2004 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο ψήφισμα.[1] 
Σε όλα τα παραπάνω ας προστεθούν και τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ που έχει από το 2014 επισήμως(διότι Κύριος ξέρει τι γίνεται κάτω απ’ το τραπέζι) δώσει η Ε.Ε ως επιχορηγήσεις σε φασιστικές οργανώσεις.

Συμπέρασμα: Μάλλον η Ε.Ε έχει ξεπεράσει από καιρό τη «θεωρία των δυο άκρων» αφού τα έχει κάνει πλακάκια με τον φασισμό και υπάρχει μόνο ένα «άκρο» στο οποίο εναντιώνεται, και αυτό ακούει στο όνομα κομμουνισμός. Γιατί άραγε;
Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)
_________
[1] Συνολικά 56 κράτη – μέλη απείχαν, 4  καταψήφισαν, και 126 υπερψήφισαν το ψήφισμα.

2 σχόλια:

  1. Χαιδεμένο είναι μέχρι να την πάρουν με το μέρος τους, όταν κλείσει η δουλειά μετά συγνώμη αλλά τώρα τελείωσε το πανηγύρι, τι θα κάνετε; Θα φύγετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί ο κομμουνισμός τους χαλάει την σούπα, γιατί ξέρουν ότι δεν θα αργήσει και πολύ η μέρα που οι κομμουνιστές θα τους κάνουν την μούρη κρέας και τελικά γιατί είναι κρυφοφασίστες του κερατά.
    Ntina

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.