Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Mετεγγραφή από την Χρυσή Αυγή στους ΑΝΕΛ: Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στο δυναμικό των ΑΝΕΛ ανήκει πλέον το μέχρι πρότινος μέλος της Χρυσής Αυγής και δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδος με την Ελληνική Αυγή Γρηγόρης Γερακόπουλος.
Σε επιστολή του που είχε αποστείλει προς τους υπεύθυνους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Γερακόπουλος είχε επισημάνει, όπως αναφέρει, «την έκδηλον δυσαρέσκειάν του επί πολλών θεμάτων». Η δυσαρέσκειά του δεν πηγάζει από κάποια από τα γνωστά συμβάντα στα οποία πρωταγωνιστούν μέλη και στελέχη της ΧΑ, αλλά από την ...οικογενειοκρατία(!!!!!) που υπάρχει στο κόμμα.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνει, αυτό που έγειρε τη ζυγαριά στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη ΧΑ ήταν «το τελευταίο συμβάν της μη εκλεγείσης κ. Ελένης Ζαρούλια εις τη Β' Περιφέρεια Αθηνών και την εν τούτοις είσοδόν της εις το Κοινοβούλιον» προσθέτοντας ότι αυτό οριστικοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει «λόγω οικογενειοκρατίας».

Ο κ. Γερακόπουλος έκανε γνωστό ότι εγγράφεται «εις τους ΑΝΕΛ του κ. Παναγιώτη Καμμένου, ο οποίος λόγω και έργω πιστεύει εις τον Τριαδικόν Θεό και την Πατρίδα!!!», ενώ διευκρινίζει ότι η εγγραφή του «στο κοινοβουλευτικό κόμμα των ΑΝΕΛ εσημειώθη την 24ην Φεβρουαρίου 2015».
«Κατόπιν τούτου ζητώ την οριστική και αμετάκλητη διαγραφή μου από τα μητρώα της Χ.Α. όπως και την τελεσίδικη διαγραφή μου από το δυναμικό της Ελληνικής Αυγής, γεγονός για το οποίο έχω ήδη ενημερώσει τον δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. Δημήτρη Μάρκου», καταλήγει ο κ. Γερακόπουλος.

Σημειώνεται ότι ο Γρηγόρης Γερακόπουλος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής" στον δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές του 2014 είχε λάβει 1.052 ψήφους (ποσοστό 6,79%) και μάλιστα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου είχε προλογιστεί από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος –και προφυλακισμένο πλέον– βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.
Πηγή: The insider
Βλέπε ακόμη:

2 σχόλια:

  1. Εισαι υπερβολικος Συντροφε. Δεν υπαρχει λογος να πει τιποτα ο Τσυριζα. Τα λεει ολα η λεξη Σοσιαλφασιστες ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:
      Επίκαιρη (η λέξη) όσο ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.