Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπραμ' σε θέλ(ι)ει ο βασιληάς

"Δώστε μια ευκαιρία στον Τσίπρα", λέει στους Times ο έκπτωτος μονάρχης.

Τη στήριξή του στη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο έκπτωτος μονάρχης Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ, σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα "The Times".

"Η Ελλάδα έχει υποφέρει πολύ. Πρέπει να δώσουμε στο νέο ηγέτη μία ευκαιρία", είναι ο τίτλος της συνέντευξης, στην οποία ο έκπτωτος μονάρχης χαρακτηρίζει υπερβολικά σκληρά τα μέτρα που επέβαλαν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα.

 Ο Γλύξμπουργκ στέλνει κι ένα μήνυμα στην Γερμανίδα Καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, λέγοντας: "Είναι σκληρή. Πρέπει να μας αντιμετωπίζει σαν ίσους". 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο  έκπτωτος μονάρχης ζει σε μια παραθαλάσσια κατοικία που νοικιάζει. "Πλημμυρίζει συνέχεια, έχουμε λάσπη σε όλο το υπόγειο", λέει με παράπονο, ενώ η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι παρότι πρόκειται για έναν από τους πιο καλά δικτυωμένους ανθρώπους στην Ευρώπη, ακόμη δεν μπορεί να βρει...υδραυλικό!
Πηγή: the TOC 

3 σχόλια:

  1. O Κοκός είναι ταγμένος στην υπόθεση του Σοσιαλισμού από μικρό παιδί, εξ ου και η στήριξη του στην Κυβέρνηση της Αριστεράς. Για του λόγου το αληθές δείτε στο 48ο λεπτό του ακόλουθου βίντεο με την σχετική μαρτυρία της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ: http://webtv.nerit.gr/katigories/politismos/prosopika/24ian2015-prosopika/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι πραγματικοτητα οτι ο Βασιληας ειναι αριστερος.Αφου στην διαρκεια της Δικτακτοριας τον θεωρουσαμε και αυτον Αντιστασιακο.Παλευε και αυτος για σοσιαλισμο χοχοχοχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.