Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Και τσακ! Όλως αυθορμήτως ξανασυγκροτήθηκε το "συνταγματικό τόξο"!

Πρόεδρος της Βουλής εξελέγη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Από τους 298 βουλευτές που ήταν παρόντες στην ψηφοφορία, υπέρ της εκλογής της ψήφισαν 235, ενώ βρέθηκαν 61 λευκά ψηφοδέλτια και 2 άκυρα.
Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, την πρόταση στήριξαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία που έκανε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έθεσε ως πρωταρχικό στόχο του Κοινοβουλίου, τη στήριξη των παζαριών που κάνει η συγκυβέρνηση για λογαριασμό του κεφαλαίου. Επίσης κατέφυγε στις χιλιοειπωμένες διακηρύξεις ότι η Βουλή θα συμβάλει στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.

***
Απάντηση του "συνταγματικού τόξου" (την ξέρω από τώρα, μην κουράζεται): "Ας ψηφίζατε κι εσείς, να μη μένατε σαν τους ψωριάρηδες παρέα με τη Χ.Α. Μόνοι σας αυτοσυγκαταλέγεστε στα άκρα."
Μια ζωή τα ίδια τρικ, σοσιαλδημοκρατοπουλάκια μου. Αγωνιούσατε, κατά τ' άλλα, για την "ψήφο ανοχής" (σημείο 3). Σαν την κάλπικη δεκάρα σας έχουμε μάθει.
Πηγή: Lenin reloaded
«Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εναλλακτική λύση σήμερα θα ήταν τα άκρα, το χάος και η Χρυσή Αυγή»
Αλέξης Τσίπρας

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν υπηρχε ο Τσυριζα και γενικα η Σοσιαλδημοκρατια και ο οπορτουνισμος δεν θα μπορουσε να σταθει πουθενα ο καπιταλισμος απο τις αρχες του 20ου αιωνα. Θα ειχανε επικρατησει ολες οι Επαναστασεις του 1918 στην Ευρωπη στην ελλαδα το 1944 θα ειχε παρει ο λαος την εξουσια και επισης δεν θα ειχε γινει το 20ο συνεδριο το 1956 αντεπαναστατικο οχημα για την ανατροπη του Σοσιαλισμου. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.