Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Αμερικανικά τανκς παρέλασαν μόλις 300 μέτρα από τα ρωσικά σύνορα!

Η Εσθονία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, διοργάνωσε στρατιωτική παρέλαση στη συνοριακή πόλη Νάρβα, μόλις 300 μέτρα απόσταση από το ρωσικό έδαφος.
Η παρέλαση που έγινε την Τρίτη ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα Ανεξαρτησίας της Εσθονίας.

Ωστόσο, στην παρέλαση συμμετείχαν και αμερικανικά άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και αμερικανικό πεζικό με την αστερόεσσα να κυματίζει εκεί που κάποτε ήταν σοβιετική επικράτεια και μόλις -το τονίζουμε- 300 μέτρα από το ρωσικό έδαφος.
Συνολικά 140 τεθωρακισμένα και 1400 στρατιώτες πήραν μέρος στην εσθονική παρέλαση με τη συμμετοχή κι άλλων χωρών του ΝΑΤΟ εκτός από τις ΗΠΑ.

Πηγή: Tribune

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή αν την λέγαν «Ημέρα εξάρτησης της Εσθονίας», ή, πιο σωστά, «Ημέρα λυκοσυμμαχίας», τι (παραπάνω;) θα γινόταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @krs:
      Προφανώς το μόνο που θα έμενε σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν η μετάθεση της παρέλασης για την ...4η Ιουλίου.
      Δεν βρίσκω τι παραπάνω θα μπορούσαν να κάνουν...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.