Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η Μόσχα θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα των εκλογών στο Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ, την ερχόμενη Κυριακή

«Η Ρωσία ελπίζει πως θα πραγματοποιηθούν τελικά οι εκλογές στις αυτοαποκαλούμενες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ την ερχόμενη Κυριακή, και θα αναγνωρίσει τα αποτελέσματα» δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό LifeNews και την εφημερίδα Izvestia, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική πτυχή των Συμφωνιών του Μινσκ.
«Οι εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν στο Ντονιέτσκ και το Λουγκάνσκ στις 2 Νοεμβρίου είναι καίριες από την άποψη της νομιμοποίησης της εξουσίας. Ελπίζουμε ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί κανονικά, όπως έχει συμφωνηθεί είμαστε διατεθειμένοι να αναγνωρίσουμε τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε πως θα είναι ελεύθερη η έκφραση της βούλησης των πολιτών και κανείς από το εξωτερικό δεν θα αποπειραθεί να την διαταράξει ή να ματαιώσει την προσφυγή στις κάλπες», τόνισε ο Λαβρόφ.
Οι περιφέρειες της νοτιοανατολικής Ουκρανίας που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών ανταρτών δεν συμμετείχαν στις κοινοβουλευτικές εκλογές που οργανώθηκαν την Κυριακή στην υπόλοιπη χώρα.

Εξάλλου, ο ρώσος ΥΠΕΞ δήλωσε χθες στο LifeNews πως και οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου στην Ουκρανία ήταν πλήρεις και η Μόσχα θα αναγνωρίσει τα τελικά αποτελέσματα. «Φαίνεται πως οι εκλογές διεξήχθησαν κανονικά, στις περισσότερες περιφέρειες της επικράτειας – αν και όχι σε όλες. Είμαστε έτοιμοι να αναγνωρίσουμε τα τελικά αποτελέσματα, διότι θεωρούμε πολύ σημαντικό το γεγονός πως η Ουκρανία δείχνει πως θέλει να σταματήσει να καταναλώνεται στις εμφύλιες συρράξεις, θέτοντας τη χώρα ως “πολεμικό ρυμουλκό” μεταξύ Δύσης και Ανατολής και δείχνει πρόθυμη να σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα του λαού της».
Πηγή: RIA Novosti, TASS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.