Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Χρυσή Αυγή εγκωμιάζει Τζίμη Πανούση


Γράφουν μεταξύ άλλων οι ναζί για το νέο φίλο τους:
Ο χειμμαρώδης Τζίμης Πανούσης ήταν καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του Real fm – “Ελληνοφρένεια” και μίλησε με τον Αποστόλη και τον Θύμιο Καλαμούκη. Και ήταν καταιγιστικός και καυστικός όπως πάντα, ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον των μπολεσβίκων.
Ακολουθεί η γραπτή αναπαραγωγή της συνέντευξης του γνωστού γελωτοποιού στον Real fm, με την οποία οι χιτλερικοί μας δηλώνουν ότι ταυτίζονται πλήρως, σε ότι αφορά την "αριστερά", και κλείνουν με τον επίλογο:
Ο Πανούσης αναφέρθηκε και στην Χρυσή Αυγή με λιγότερο απαξιωτικό τρόπο. Αναμενόμενο όμως…
Πηγή: (για αρχειακούς και μόνο λόγους, ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ!!!

5 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΗΚΩ ΜΑΝΩΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΘΕΡΣΙΤΗΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΘΕΡΣΙΤΗΣ :
      Για να είμαι δίκαιος, δεν το εντόπισα εγώ αλλά ένας σχολιαστής στο μπλογκ του Αντώνη.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΙ ΒΡΕ ΤΖΙΜΑΡΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΣΥ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΑ 9 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ;

    Η ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ;

    ΧΑΧΑ

    ΘΕΡΣΙΤΗΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φίλος του και ομοϊδεάτης με την κόκκινη φεράρι

    Ψαριανός 1

    Φεράρι 2

    Το video Εκλογές Πανούσης - Ψαριανός σαν βουλευτής το '07 του σύριζα δεν έκλανε στα έδρανα αλλά και σαν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ το '12 τίποτα () δεν ξέρω τώρα με το ποτάμι τι θα κάνει (είχε γράψει τους στοίχους «...στης βουλής τα έδρανα αχ εγώ να έκλανα...στο 0,45"»).
    Με τιμή φιάλης: 140 ευρώ και γεμάτο μαγαζί, φαίνεται καθαρά το κίνητρο του Δημητρίου Πανούσιου. Αν δούμε τα χρυσαυγίτικα site & blog (που είναι πάρα πολλά κρυφά και φανερά) μοστράρει πρώτο τραπέζι.
    Ο λόγος του Πανούση δεν είναι αντισυστημικός. Είναι στερεοτυπικός, υπερ απλουστευτικός, εγκεφαλικός κοινότυπος, χαϊδεύει ακροδεξιά ένστικτα και ταυτόχρονα αναπαράγει ιδεοληψίες των δήθεν αναρχικών. Αντι κομμουνιστικός άρα και φασιστικός. Εξάλλου εκφέρεται με την ανοχή ή και την προστασία του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαααα... τόσο γρήγορα ξέχασαν όλοι αυτοί οι ελλαδέμποροι της δεκάρας το περιστατικό με τον Πανούση και την ελληνική σημαία; Τότε που βγαίναν να διαμαρτυρηθούν παρέα με όλους τους χριστιανοταλιμπάν (βλ. Λουκά, κ.α.); Τελικά το ''ο εχθρός του εχθρού μου, μπλα μπλα μπλα'' στην πράξη!!!

    Stevie O.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.