Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Περιφέρεια Αττικής: Έδωσαν γραφεία στη Χρυσή Αυγή!!

Καταγγελία από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»


Σε παροχές και διευκολύνσεις προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής προχώρησε η νέα διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής. Το γεγονός καταγγέλλουν με σχετική ανακοίνωσή τους οι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οι οποίοι είχαν προτείνει να μη δοθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση στη ναζιστική οργάνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση των συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει ως εξής: 

«Η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου υλοποίησε την απόφασή της να προχωρήσει σε παροχές και διευκολύνσεις (παραχώρηση γραφείων, κ.ά.) προς το συνδυασμό της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια, απορρίπτοντας την πρόταση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" να αρνηθεί οποιαδήποτε διευκόλυνση και παροχή στη ναζιστική εγκληματική οργάνωση.
Αποδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι τα μεγάλα λόγια για την καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης είναι για το "θεαθήναι", όταν ακόμα και η Βουλή έχει αποφασίσει την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης, την ανάκληση αδειών οπλοφορίας των βουλευτών της κ.ά.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταγγέλλει στους εργαζόμενους της Αττικής τη στάση της κ. Δούρου και τους καλεί να απομονώσουν τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση».

Πηγή: Ριζοσπάστης via Lenin reloaded
Μπράβο Ρένα! 

3 σχόλια:

  1. Έλεος.... Τόσο ξεδιάντροποι πια;;;;; Τι άλλο περιμένει αυτός ο "κυριάρχος" λαός για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του και να σταματήσει επιτέλους να αναζητά μεσσίες και σωτήρες;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2014 - 1:59 μ.μ.:
      Ένα ψευδώνυμο παρακαλώ.
      Πολιτική σχολιασμού του μπλογκ

      Διαγραφή
  2. Μπράβο Ρένα!! Να χαρώ εγώ μιά "Αριστερή" να χαρώ εγώ μια "Αντιφασίστρια"...Έτσι θα πολεμήσεις τα συμφέροντα Ρένα παρέχοντας διευκολύνσεις στα μαντρόσκυλά τους; Και μη μασας Ρένα εσύ είσαι ανοιχτόμυαλη μην ακούς το Σταλίνικο απολίθωμα που γράφει αυτές τις γραμμές....

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.