Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Για επανέναρξη των εχθροπραξιών ετοιμάζονται οι Ναζιστές στην Ουκρανία.

Αιχμάλωτοι κυβερνητικοί στρατιώτες στα χέρια της Λαϊκής
πολιτοφυλακής του Ντονμπάς.
Τουλάχιστον αυτό μας λέει ο "πρόεδρος" της χώρας (και πρώην φυγόδικος) Ποροσένκο, που παραδέχεται πως υποκινείται και ενισχύεται από την δύση για αυτό τον σκοπό.
Παραδέχεται ταυτόχρονα την στρατιωτική πανωλεθρία του ναζιστικού καθεστώτος στην πρώην ανατολική Ουκρανία, αφού όπως παραδέχεται: "το 65% του στρατιωτικού υλικού της Ουκρανίας που εστάλη στις εμπόλεμες ζώνες, έχει καταστραφεί".
Το γεγονός είναι πως η Ουκρανική κυβέρνηση μετά την στρατιωτική ανάσα που πήρε με την εκεχειρία που η ίδια έχει ζητήσει και παραβιάσει επανειλημμέναδεν έχει σταματήσει να την υποσκάπτει (βλέπε και εδώ).

Αναλυτικότερα:

Την ετοιμότητα της Ουκρανίας να υπερασπιστεί τον εαυτό της στρατιωτικά, αν αποτύχει η ειρηνευτική συμφωνία με τους φιλορώσους αυτονομιστές., υπογράμμισε ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το εθνικό δίκτυο της χώρας.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τη χώρα μας, αν το ειρηνευτικό σχέδιο δεν επιτύχει», ανέφερε ο Ποροσένκο.

Τεθωρακισμένο της Λαϊκής Πολιτοφυλακής με τις σημαίες
της Ρωσίας, του Ντόνεσκ και της ΕΣΣΔ
«Πρέπει να ενισχύσουμε τις γραμμές άμυνάς μας, να ενισχύσουμε τον στρατό μας", πρόσθεσε ο ίδιος και επεσήμανε ότι για το λόγο αυτό έχει προμηθευτεί νέο στρατιωτικό εξοπλισμό από τη Δύση, ο οποίος κατά τον ίδιο είναι απαραίτητος, αφού το 65% του στρατιωτικού υλικού της Ουκρανίας που εστάλη στις εμπόλεμες ζώνες, μεγάλο μέρος του οποίου χρονολογείται από τη σοβιετική εποχή, έχει καταστραφεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.