Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν είμαι Μπερλουσκόνι, θα ψήφιζα ΣΥΡΙΖΑ!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνοδεία άλλων δημοκρατικών
πολιτών
Κρυφοσυριζαίος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής». Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, υποστήριξε πως αν δεν είχε αυτήν την επιλογή θα ψήφιζε τον Θοδωρή Δρίτσα για δήμαρχο Πειραιά.

Ο ίδιος τόνισε πως δεν επιθυμεί να γίνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι της Ελλάδας και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο Πειραιάς. Σε αντίθετη περίπτωση, επισήμανε, θα έφτιαχνε το δικό του Ποτάμι ή Ελιά. Ο κ. Μαρινάκης, εξάλλου, κατηγόρησε τον νυν δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο πως εξυπηρετεί συμφέροντα.
Πηγή: Το κουτί της Δούρου

6 σχόλια:

  1. Τοσοι υγιεις επιχειρηματιες σε ενα τοσο νοσηρο κομμα,ειχα να δω απο την εποχη του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχετο με την εδώ ανάρτηση (και ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ γι΄αυτό [ΑΛΛΑ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ-"ΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ" ΤΟΥ left.gr]) μιας και όμως γίνεται λόγος για τον Μαρινάκη:

    Το left.gr λέει,

    "Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του -από τις στήλες της "Καθημερινής" του Αλαφούζου και του Παπαχελά, παρακαλώ- σκυλάκια του καναπέ έναντι των Βρυξελλών και των εν γένει ξένων, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του τα πάνε μια χαρά με την εγχώρια εξουσία. Μια χαρά πέρασε από το ΕΣΡ η πώληση των συχνοτήτων που είχε πάρει δωρεάν το ΚΚΕ από το Δημόσιο, μια χαρά σιώπησε το αρμόδιο υπουργείο Μεταφορών, δηλαδή η κυβέρνηση, δηλαδή ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς ειδικά σιώπησε μετά χαράς, μιας και οι συχνότητες της Αριστεράς κατέληξαν στα χέρια των πολιτικών του φίλων."

    και εγω διαβολίζομαι και ρωτάω ουρλιάζοντας:

    οι Γιάννης Κουρτάκης και Φίλιππος Βρυώνης, που αγοράσανε τον 902, και, οι οποίοι είναι πολιτικοί φίλοι του Σαμαρά (όπως δηλώνει το left.gr), πιαστήκανε κορόιδα; Αγοράσανε κάτι, δώσανε τα λεφτά τους για να αγοράσουνε κάτι, που το ΚΚΕ το πήρε δωρεάν;

    Στη συνέχεια λεει,

    "Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί τους αντιπάλους του σκυλάκια στον καναπέ των Βρυξελλών, ενώ ο ίδιος και το κόμμα του εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα νομοθετικά δώρα των Βρυξελλών και των εγχώριων εντολοδόχων τους. Το ΚΚΕ - εργοδότης εκμεταλλεύτηκε όσο κανένας άλλος την εργατική νομοθεσία των Μνημονίων σε όλες τις εκδοχές τους. Και στις απολύσεις και στις αποζημιώσεις και στις περικοπές των μισθών και στις ατομικές συμβάσεις."

    και εγω ξαναθολιαζομαι και συννεφιάζω:

    για τις απολύσεις, τις αποζημιώσεις, τις περικοπές των μισθών και τις ατομικές συμβάσεις, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ "ΚΡΑΤΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ;

    ΑΛΗΣ

    http://left.gr/news/o-mpaltakos-o-georgiadis-o-voridis-kai-o-pleyris-ston-902

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Η πλάκα είναι πως θα μπορούσε τόσο το ΚΚΕ όσο και οι αγοραστές του 902tv να κάνουν μια αγωγή στο left και να την κερδίσουν για πλάκα, καθώς οι συχνότητες για τις οποίες μιλάει το left δεν πουλήθηκαν για τον απλό λόγω πως δεν άνηκαν στο ΚΚΕ για να μπορεί να τις πουλήσει, αλλά και κανείς δεν μπορεί να αγοράσει μια συχνότητα καθώς αυτές ανήκουν στο κράτος -που ούτε αυτό μπορεί να τις πουλήσει- αλλά μόνο να τις διαθέσει όπου θέλει το ίδιο και για όσο διάστημα κρίνει σκόπιμο αυτό.
      Δες και συνέντευξη Κουτσούμπα στον Χ"νικολάου όπου απαντάει σε ηλίθιο που παπαγαλίζει ακριβώς αυτό το πράγμα.

      Δεν θυμάμαι καλά εάν την συγκεκριμένη προβοκάτσια την έχει αρχίσει η ΧΑ και την έχει συνεχίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή το αντίστροφο....

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.
      Και φυσικά ο 902 (και όχι οι "συχνότητες") δεν άνηκε σε καμμία "αριστερά" αλλά στο ΚΚΕ που τον πλήρωσε για να γίνει.

      Διαγραφή
  3. Μεγάλο λαμόγιο ο τύπος. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η κονόμα. Θέλει να έχει πρόσβαση στο λιμάνι και τη cosco. αυτό είναι όλο.
    Ικαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ικαριος:
      Εννοείται.
      Ο σκοπός της ανάρτησης είναι άλλος, και οι ΣΥΡΙΖΑίοι φίλοι μας τον έχουν καταλάβει αρκετά καλά ώστε να κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο περί αυτού.

      Και δεν εννοώ φυσικά πως παίρνω στα σοβαρά την δήλωση του Μαρινάκη...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.