Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τσίπρας: Ανήκουμε σε ΕΕ-ΝΑΤΟ. Αυτό δεν αμφισβητείται!

"...Ισχυρίζομαι, και το λέω με όλη την δύναμη της φωνής μου, πως πράγματι η χώρα είναι πράγματι μια χώρα που ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ. Αυτό δεν αμφισβητείται..."
Ακολουθεί το βιντεάκι:


Όσοι τον ψήφισαν για "αριστερό" και άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα πως πρόκειται για καρικατούρα Παπανδρέου, ας αρχίζουν να συνηθίζουν πως δεν πρόκειται καν για αυτό.
Για καρικατούρα του Καραμανλή προσπαθεί ο άνθρωπος...

Όσοι συμφωνούν ας τον ψηφίσουν. Μόνο μην μου δηλώσουν μετά "αριστεροί", και δη και "ριζοσπάστες" από επάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.