Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Tσογλανιές...

Ή εκεί που μας χρωστούσανε
ζητάνε και το βόδι...





Η δήθεν θιγμένη κ. Κανέλλη παραποιεί με θεατρινισμούς μια καταγεγραμμένη σκηνή από το ντοκιμαντέρ. Η ίδια που γύρισε και το άλλο της μάγουλο, ως καλή χριστιανή, απαξιώνοντας -καθώς είπε- να καταθέσει μήνυση, αφήνοντας -επί της ουσίας- την αντίληψη του «καλά της έκανε» να περιρρέει στον κόσμο και τη «μαγκιά» του φασίστα που χτυπάει γυναίκες, να γιγαντώνεται στα μάτια ενός οργισμένου και ταυτόχρονα «απολιτίκ» τηλεοπτικού κοινού.

Έχει σημασία το γεγονός ότι η επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έγινε -ίσως και με σχετική σκηνοθετική υπόδειξη- στο τέλος της εκπομπής, διότι -ως γνωστόν- αυτό που ακούγεται τελευταίο, κυριαρχεί ως εντύπωση, αφού δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης!

Ο αντικομμουνισμός, απ' ότι φαίνεται, έχει πολλά ποδάρια. Μερικά από αυτά, τελευταία βλέπουμε να φοράνε παπούτσια από το εργαστήριο του Περισσού.
Κατερίνα Μπρέγιαννη,
 Αυγή μέσω Lenin reloaded
Για σοσιαλφασισμό κανένας άλλος; 

6 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά πάντως η αλήθεια είναι ότι αυτό που ισχυρίζεται ο Δημοκίδης και η Κανέλλη δεν το έχω δει ακόμα. Δηλαδή δεν είδα πουθενά να λέει ο Τσίπρας ότι αυτή του ρίχτηκε πρώτη. Αν έχει γίνει όμως, θα είναι πολύ ξεφτίλας ο άνθρωπος.

    Bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Bill:
    Κατά πρώτο, εάν δεν το είχε πει θα είχαν βγάλει τα συνασπιστήρια από την πρώτη στιγμή (εδώ και αρκετές δηλαδή ημέρες πριν την ατάκα της Λιάνας για την οποία βγήκαν στα κεραμύδια) το επίμαχο κομμάτι από το video για να το διαψεύσουν. Κάτι τέτοιο δεν έχουν κάνει ούτε καν έως τώρα που μιλάμε.
    Δεύτερο, κοίτα το απόσπασμα από την Αυγή που ρίχνει την ευθήνη για το επισόδειο με τοΝ φασίστα στην Λιάνα.

    Δεν είναι "ξεφτίλας ο άνθρωπος" απλά, είναι ξεφτιλισμένοι όλοι τους εκεί μέσα, και με κομματική γραμμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πέσει κόψιμο.
    Έχουμε μάρτυρες απο την προβολή;

    Η πάνω πλατεια στην κατω Αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Antonxxx:
      Βεβαίως και έχουμε μάρτυρες, και υπεράνω υποψίας, και με μαρτυρία καταγεγραμμένη, και σε ανύποπτο χρόνο:

      "...παρακολουθώντας το «Νήμα» βρέθηκα προ εκπλήξεως: οι δημιουργοί στην προσπάθειά τους να αποτυπώσουν εντελώς «παρατηρητικά» ένα χρόνο από την πολιτική καθημερινότητα του Αλέξη Τσίπρα (από την προετοιμασία για τις εκλογές του 2012 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ το καλοκαίρι του 2013), κατάφεραν κάτι που κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν στις προθέσεις τους. Αυτό που πραγματικά είδαμε στο «Νήμα» ήταν τον Αλέξη να μιλά στην κάμερα για το πόσο αφόρητα δύσκολο είναι να είσαι διάσημος (!), τους συντρόφους να του ανοίγουν τις πόρτες από τα αυτοκίνητα, τα στελέχη του κόμματος ανενημέρωτα και αμήχανα μπροστά σε θεμελιώδη ερωτήματα για το μέλλον της χώρας, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γελά ως πρώτη αντίδραση στα χαστούκια του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη (σχολιάζοντας «αυτή σηκώθηκε πρώτη, ε;») και τη Κουμουνδούρου να πανηγυρίζει για τη χασούρα το βράδυ των εκλογών, αφού «η καυτή πατάτα δεν ήρθε στα χέρια μας» (sic). Εν ολίγοις, είδαμε κόμμα και αρχηγό να εκτίθενται ανεπανόρθωτα..." http://cinefreaks.gr/movie/sto-nima-hope-on-the-line/

      Διαγραφή
  4. Μαζί με τη Λιάνα...

    http://www.youtube.com/watch?v=h0C5OYwEL28

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως το τσογλαν μπόι εχει κολλήσει.
    Μόλις ακούω Τσίπρα τσογλαν μπόι σκέφτομαι.

    Α ρε Λιανα, τι του κανες του καραγκιόζη.
    Μ οτι σαπούνι και να πλενεται το τσογλαν μπόι δεν θα φεύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.