Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πoιοι δεν υπερψήφισαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της ΧΑ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για την άρση βουλευτικής ασυλίας των 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα μέλη του κοινοβουλίου που δεν ψήφισαν υπέρ στη διαδικασία προέβησαν σε… «απολογίες».

Ο ανεξάρτητος (πρώην ΝΔ) βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος επεσήμανε ότι το «άκυρο» ψηφοδέλτιο που έριξε για την άρση της ασυλίας τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής οφείλεται στο γεγονός ότι και τα τρία ονόματα βρίσκονταν σε μία ενότητα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ ο ίδιος ήθελε να ψηφίσει κατά της άρσης της ασυλίας του Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, εξηγώντας το «παρών» στο αίτημα άρσης ασυλίας του Ηλία Παναγιώταρου, υπογράμμισε ότι διαφωνεί με την ασάφεια με την οποία οι δικαστικές αρχές περιγράφουν τα αδικήματα -όπως και στην υπόθεση που αφορά τον κ. Παναγιώταρο- και ζήτησαν άρση της ασυλίας για το αδίκημα της στάσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, για το «λευκό» που έριξε στην κάλπη για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο (σ.σ. η υπόθεσή του αφορούσε παράνομο ραδιοερασιτεχνικό σταθμό) είπε ότι το αδίκημα με το οποίο βαρύνεται δεν είναι αδίκημα για να διωχθεί για βία, ενώ πρόσθεσε παράλληλα ότι ο βουλευτής κατέχει νόμιμη άδεια.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας (με δική μας προσθήκη κάποιων λινκ και υπογραμμίσεων)
Νομίζω πως περισσότερο πρέπει να σταθούμε στην  περίπτωση των ΑΝ.ΕΛ., αφενός μεν γιατί το δείγμα δεν είναι "κεραυνός εν αιθρία", αφεταίρου δε (και κυρίως) γιατί το μόρφωμα του Καμένου προμοταρίζοταν συστηματικά και ανοιχτά από διάφορους σαλτιμπάγκους της "αριστεράς" ως "αντιμνημονιακός", υποψήφιος κυβερνητικός εταίρος της "αριστεράς".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.