Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης Δαβαράκης, από την Φρ(ειδερ)ίκη στον ΣΥΡΙΖΑ ένα τσιγάρο δρόμος...

[...]
Οι παλιοί θυμόμαστε κάποια «προβληματικά» του κείμενα του στο περιοδικό «Ταχυδρόμος», κάπου έχει πάρει το μάτι μας άρθρα του στην δεξιά εφημερίδα του Κοτρώτσου «Αποκαλύψεις» - μια φυλλάδα χαρμάνι λαϊκισμού, χυδαιότητα της ακατάσχετης μπουρδολογίας που φαλίρισε πριν 2 περίπου χρόνια- και τελευταία τον «ανταμώναμε» σαν όψιμο υπερασπιστή του Τσίπρα στην γνωστή ιστοσελίδα protagon.gr, απ’ όπου μεταξύ άλλων μάθαμε για το υψηλό «θρησκευτικό του φρόνημα» αφού «πηγαινοέρχομαι δυο και τρεις φορές το χρόνο τώρα και 25 σχεδόν χρόνια στο Άγιον Όρος, στη Μεγίστη Λαύρα», όπως έγραψε.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον τύπο, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ του ανέθεσαν να φτιάξει το καινούργιο «κοινωνικά πολιτιστικό» πόρταλ του Σύριζα.
[...]
Μια ματιά έριξα στο πόρταλ και με άφησε παγερά αδιάφορο. Αρχή είναι όμως .. πιθανόν να το ξανασχολιάσουμε. Όμως πάρτε μια γεύση για τον κ. Αρη Δαβαράκη από περασμένο κείμενο του στην ιστοσελίδα protagon.gr
Πηγή: Βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.