Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Κλώτσα το παιδί, να νοιώσεις ανώτερη...

Η κυρία ανταποκρίνεται πλήρως στο μοντέλο που θεωρεί πως της παρέχει αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα. Φρεσκοβαμένο μαλλί. Νεανίζων γοβάκι. Αλυσίδα στο πόδι και στο χέρι το περιοδικό απ το οποίο δανείστηκε όλη την φιλοσοφία της και τη στάση ζωής της.

Δεν έχει σημασία αν προέρχεται από τα Βόρεια Προάστια, ή κινά κάθε πρωί από το Αιγάλεω για να συναντήσει μια φαντασίωσή της για το ποιά είναι και τι δικαιούται. Σηκώνει το πόδι και κλωτσά ένα παιδί στη μέση του δρόμου. Μα πιο πολύ, το κάνει να νοιώσει τρόμο. Δίπλα οι περαστικοί περνούν μιλώντας στο κινητό. Στο βάθος το τρενάκι του Δήμου, με όλα τα σήματα της διαφημιστικής χορηγίας, υπόσχεται ταξίδια αναψυχής. Ίσως σε λίγο, μόνο για Έλληνες ή λευκούς, όπως τα παλιά λεωφορεία στη Νότια Αφρική του απαρτχάιντ. Μια κοινωνία που ξεδιπλώνεται στη φωτογραφία του Δημήτρη Μεσσήνη,που μοίρασε το πρακτορείο Associated Press.

Η φωτογραφία μιλά από μόνη της.
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας
Στα σχόλια αναφέρεται πως το όνομα και το κατάστημα της κυρίας αυτής, δίνονται από την σελίδα των anonymus στο φατσοβιβλίο. 

2 σχόλια:

  1. To ειδα κι εγω και εφριξα!

    Η κυρία που κακως, για μενα, αποκαλειται ''κυρία'' εφοσον μια γυναικα, πρωτιστα, ποτέ δεν θα κλωτσουσε ενα παιδι, ποσο μαλλον μια μανδαμ που θα ηθελε να δικαιουται και τον μπουρζουα αυτον τιτλο!
    Επομενως μιλαμε για ενα ακομη ρατσιστικο ζωον και μισο με ..φρεσκοβαμένο μαλλί και στυλακι που προδιδει την ολη σταση της μιζερης ζωης της!

    Y.Γ Κατι τετοιες κυρατσες και ρατσιστριες ευχαριστως τις ..πλακωνα στο ξυλο! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Elva:
      Για το κυρία δεν ξέρω, άνθρωπο πάντως δεν την λες με τίποτε...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.