Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

"Εθνος": Γιατί απολύσαμε τον Δελαστίκ

Ξεκάθαρα!

Το «ΕΘΝΟΣ» εδώ και μία εβδομάδα, με σειρά δημοσιευμάτων, δίνει τον αγώνα για την αποκάλυψη της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, φέρνοντας στο φως ντοκουμέντα για τη σκληρή ιεραρχία που διαπερνά τη νεοναζιστική οργάνωση.

ΕΠΕΙΔΗ υπήρξαν ιστοσελίδες που έσπευσαν να χρεώσουν στην εφημερίδα μας κείμενο του Γ. Δελαστίκ που δημοσιεύτηκε αλλού και υποστηρίζει το ανήκουστο -αφού ισχυρίζεται ότι για τη δολοφονία της Αμφιάλης «δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης»- το «Εθνος» υπογραμμίζει:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ φιλοξένησε στις σελίδες του τέτοια άποψη και ούτε θα μπορούσε. Τη θεωρεί, άλλωστε, απαράδεκτη και επικίνδυνα αποπροσανατολιστική.

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της Αμφιάλης δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο, αλλά μία πολιτική δολοφονία με θύμα έναν αντιφασίστα, που, όπως αποκαλύπτεται, οργανώθηκε και εκτελέστηκε με συγκεκριμένο σχέδιο και ρητές εντολές.

ΑΣΧΕΤΩΣ όσων υποστηρίζονται από οποιονδήποτε, το μόνο που καλύπτει αυτή την εφημερίδα είναι ο τίτλος του Σαββατιάτικου πρωτοσέλιδού της (21/09/13), το οποίο τόνιζε: «Με άνωθεν εντολή η δολοφονία».

ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ένα και μόνο αποτέλεσμα έχουν: λειτουργούν απενοχοποιητικά για τη ναζιστική συμμορία.

Το «ΕΘΝΟΣ» ουδέποτε λογοκρίνει απόψεις αρθρογράφων του. Υπεράνω όλων, ωστόσο, είναι η υπεράσπιση της αλήθειας και της Δημοκρατίας. Γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να φιλοξενήσει απόψεις που παραβιάζουν αυτή την «κόκκινη γραμμή»...
ΕΘΝΟΣ
-Στο ΠΡΙΝ τι λένε για όλα αυτά; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.