Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

"Αριστερής" και "ανεξάρτητης" δημοσιογραφίας συνέχεια #2

Τον καμαρώνει η Ρένα και η πρεσβεία
Και πάλι από τον Βαξεβάνη που δεν κρατιέται αυτές τις ημέρες!
Με τέτοιους "αριστερούς" και "ανεξάρτητους", θα χάσουν το ψωμί τους οι "ενσωματωμένοι"...

Μας πληροφορεί λοιπόν ο "μαχητικός" και "ανεξάρτητος" δημοσιογράφος" με χτυπητό (κιόλας) τίτλο:

Σοκάρει το βίντεο από την επίθεση με χημικά που ανακάλυψε το CNN

Τι δεν μας "πληροφορεί" τώρα:

Δεν μας πληροφορεί για το ποιοι τα έριξαν τα ρημάδια τα χημικά, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως ευθύνεται η Συριακή κυβέρνηση (αναμετάδοση από CNN βλέπετε)
 Το γεγονός πως η μόνη μέχρι στιγμής σχετικά αξιόπιστη αναφορά για χρήση χημικών δεν αφορά την Συριακή κυβέρνηση αλλά τους αντιπάλους της, δεν φαίνεται να κρίνεται πως έχει θέση στο "ανεξάρτητο ρεπορτάζ"...
Α, να  μην ξεχάσω πως στο τέλος του "ρεπορτάζ" (για όποιον φτάσει μέχρι εκεί) φιλοτιμείται να μας "πληροφορήσει" πως:
"Το CNN, το οποίο μεταδίδει κατ΄αποκλειστικότητα τις φρικιαστικές εικόνες υπογραμμίζει ότι δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τη γνησιότητα του υλικού."*
Δηλαδή πως  όχι μόνο δεν ξέρουμε ποιός τα έριξε, αλλά και εάν πέσανε καν!
Άλαλα τα χείλη των ασεβών...
__________
*Έχω κρατήσει το μέγεθος των γραμματοσειρών του πρωτότυπου
__________
Βλέπε ακόμη:


 

7 σχόλια:

  1. Αν έχετε παρακολουθήσει την δουλειά του, πρόκειται για μεγάλη σουπιά. Θυμάμαι ένα "ντοκυμανταίρ" του για την "Στάζι" και την DDR, στην ΕΡΤ, πριν πολλά χρόνια αλλά μετά το Aschluss, που τάχαμου ...εξαφάνιζε ανθρώπους κλπ. Κανονικό χάλκευμα από τα κεντρικά της CIA. Η εκτίμησή μου είναι πως ο άνθρωπος μάλλον ανέλαβε να χτίσει ένα τάχατες αντιϊμπεριαλιστικό" και "ανθρωπιστικό" προφίλ, μέσα από το οποίο περνάει πολύ πιό πειστικά η φαιά προπαγάνδα. Προσέξτε πως χτυπάει πάντα σε κρίσιμες για τον Ιμπεριαλισμό στιγμές προς όφελός του, ενώ τον "καταγγέλλει" σε γεγονότα ήσσονος σημασίας η όταν ήδη είναι δεδομένη η κατακραυγή εναντίον του και στην πράξη δηλαδή δεν προσθέτει τίποτε νέο εναντίον του. Τότε, στην δεύτερη περίπτωση, απλά φτειάχνει το δικό του προφίλ του, για να θεμελιώσει την τάχαμου "προοδευτική" του στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σεχτάρ ο Τρομερός:
      Για όλα αυτά αποφάσισα να αρχίσω και να καταγράφω κομμάτια (δεν τους προλαβαίνεις)από την δουλειά των "αριστερών και προοδευτικών", όταν βαράει η καμπάνα της κρεατομηχανής πραγματικά.
      Αυτά θα καταγραφούν για να μείνουν. Για να μην ποντάρουν στην μνήμη-χρυσόψαρο οι "αριστεροί" λακέδες του ιμπεριαλισμού...

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά "δεν τους προλαβαινεις" τους "αριστερούς" οαπαγαλους του ιμπεριαλισμού.

      Διαγραφή
  2. TRASH, δεν νομίζω ότι μένουν "Άλαλα τα χείλη των ασεβών...", γιατί οι ...ασεβείς είναι λαλίστατοι με όλα αυτά που γράφουν και λένε. Οι ευσεβείς εξακολουθούν να μένουν ...άλαλοι από την φρίκη που αναμεταδίδουν οι ασεβείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @geranista:
      Ναι έχεις δίκιο, αλλά εδώ που καταντήσαμε οι "ασεβείς" είμαστε εμείς.
      που δεν σεβόμαστε τις "αλήθειες" του ΝΑΤΟ...

      Διαγραφή
  3. Χωρίς να γνωρίζουμε την αλήθεια κ το ψέμα, δεν είμαστε εκεί ούτε υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για το ποιος και αν έριξε χημικά, μια επέμβαση του ΝΑΤΟ -ΗΠΑ στη Συρία είναι απαράδεκτη επαναλαμβάνω ανεξάρτητα του τι κάνει ή δεν κάνει ο Άσαντ και οι φανατικοί αντάρτες.

    Αλλά για να θυμηθούμε το παρελθόν και την Αμερικανική προπαγάνδα.
    1990

    Ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι από το Κουβέιτ, ονομαζόμενο Νayirah, παρουσιάστηκε ως μάρτυρας σε μια ανεπίσημη επιτροπή του Κογκρέσου με την εξής ιστορία: Δούλευε, είπε, ως «μαθητευόμενη» σε ένα νοσοκομείο του Κουβέιτ όταν εισέβαλαν τα στρατεύματα του Σαντάμ. Και τι έκαναν οι αθεόφοβοι; Πέταξαν στους διαδρόμους του νοσοκομείου τα νεογνά, που νοσηλεύονταν στις θερμοκοιτίδες του νοσοκομείου.Τα είδε όλα αυτά με τα μάτια της, δήλωσε. Μετά την κατάθεσή της, η δεκαπεντάχρονη εξαφανίστηκε με τη δικαιολογία ότι η οικογένειά της παρέμενε στο κατεχόμενο Κουβέιτ και έπρεπε να προστατευθεί.
    Την αλήθεια τη μάθαμε δύο χρόνια αργότερα. Το πλήρες όνομα της δεκαπεντάχρονης ήταν Νayirah alSabah, κόρη του Κουβεϊτιανού πρέσβη στην Ουάσιγκτον το 1990 και βέβαια της «βασιλικής» φυλής alSabah, που κυβερνούσαν και συνεχίζουν να κυβερνούν το Κουβέιτ.
    Η ιστορία της Νayirah λειτούργησε όσο καμία άλλη για να δαιμονοποιηθεί ο Σαντάμ και να ακολουθήσει ο πόλεμος του 1991. Η διαφορά από τότε μέχρι σήμερα είναι ότι την ιστορία της Νayirah την κατασκεύασε αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων (η Ηill& Κnowlton) που δούλευε για λογαριασμό του Κουβέιτ, εν γνώσει των ΗΠΑ, αλλά όχι με την άμεσα συνέργεια της τότε κυβέρνησης Μπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Red Star:
      Είναι ολοφάνερο πως οι αμερικάνοι θέλουν να βομβαρδίσουν τους χρήστες χημικών, πρώτος στόχος θα έπρεπε να είναι η Ουάσιγκτον!
      Ακόμη γεννιούνται παραμορφωμένα παιδιά από τον "πορτοκαλί παράγοντα" στο Βιετνάμ...


      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.