Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Οι ..."όλοι μαζί" και το "διασπαστικό" ΠΑΜΕ

Από την χθεσινή συγκέντρωση στην Ομόνοια
Συλλαλητήρια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα σήμερα ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας από το ΠΑΜΕ μες το κατακαλόκαιρο.

Στην Αθήνα έγινε ένα πολύ μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο, που μετά τις ομιλίες με χιλιάδες κόσμο, μικροεπαγγελματίες, μαγαζάτορες, αυτοαπασχολούμενους, εμπορουπάλληλους αλλά και άλλα σωματεία, κινήθηκε από την Ομόνοια και την Αθηνάς προς Μοναστηράκι, ανέβηκε Ερμού περνώντας μέσα από την καρδιά του εμπορικού κέντρου, έκανε το γύρο της πλατείας Συντάγματος από Ξενοφώντος και μετά από μια μισάωρη στάση στη Βουλή βάδισε πίσω στην Ομόνοια όπου διαλύθηκε.

Ηταν φανερή η εντύπωση που προκαλούσε το πέρασμα του ΠΑΜΕ από τον πεζόδρομο της Ερμού, όπου πολλοί έβγαζαν φωτογραφίες ή και χειροκροτούσαν τη διαδήλωση.
Οσο για τη ΓΣΕΕΒΕ τι να πεις. Τραγική κυριολεκτικά παρουσία με ένα πανό με 30 ανθρώπους στο Σύνταγμα! Αυτό είναι το "όλοι μαζί" που διασπάει το σεχταριστικό, διασπαστικό ΠΑΜΕ. Λίγες δεκάδες άνθρωποι με το ζόρι!

Στο Σύνταγμα λοιπόν εκεί που οι ..."όλοι μαζί" της ΓΣΕΕΒΕ, καμιά 30ριά με το ζόρι, καθόντουσαν "ενωμένοι" κι αποφασισμένοι στη Βουλή πέρασε το "διασπαστικό" ΠΑΜΕ με χιλιάδες "μόνους τους" που έσωζαν και πάλι το κύρος του συνδικαλιστικού κινήματος που οι "όλοι μαζί" κάνουν ό,τι μπορούν για να διασύρουν.

Αν είχαν λίγη τσίπα οι εργατοπατέρες των "όλων μαζί" δε μπορεί, θα ένιωσαν μια στάλα ντροπή για την κατάντια τους. Πόσο να πιάνει άραγε η τσίπα στο παζάρι;
Πηγή: Γιώργος Σαρρής
Η "ενωτική" λαοθάλασσα...




5 σχόλια:

  1. Για την κυρ. αργία, πριν την συγκέντρωση προβάλανε (αρκετά) στο left.gr συνέντευξη του Κορκίδη:

    http://left.gr/news/o-v-korkidis-sto-kokkino-gia-ta-simerina-syllalitiria-enantia-stin-katargisi-tis-kyriakatikis

    Ακούστε την για να βγάλετε συμπεράσματα (και από τους δημοσιογράφους) για ποιόν λόγο κατέβηκαν χθες οι ενωτικοί, και για ποιόν οι "σεχταριστές" του παμε.

    Και οι σημερινές δηλώσεις Κορκίδη:

    http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231258891

    Αλλά αντέδρασε ο εκμεκ στην βουλή λέει...

    Ijon Tichy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρομερή αυτή η λατρεία ή μάλλον μίμηση της αστικής "αντικειμενικότητας". Ακου ο Κροκίδης στο λέφτ. Φαντάζεται κανείς ας πουμε τον Παναγόπουλο σε συνέντευξη στον 902;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γιώργος Σαρρής:
      Γιατί όχι ο Κροκίδης στο left δηλαδή;
      Όταν έχουν προηγηθεί οι Χίλαρυ Κλίντον και Μαριάννα Λάτση στην Αυγή, εμένα ο Κροκίδης πταίσμα μου φαίνεται...

      Διαγραφή
  3. Ναι, κι εγώ πιστεύω ότι ο ... μεσιές Κροκίδης μια χαρά κολλάει στο λέφτ !

    Πως λένε " ... κι η κοπριά στα λάχανα" ;;;

    ΑΚΡΙΒΩΣ ένα τέτοιο πράγμα !

    Και, μεταξύ μας, ακόμα πιο πολύ κολλάνε οι διάφοροι Κλίντηδες και Λάτσηδες με τον συριζα και τους παρατρεχάμενους που μυρίστηκαν ... ψητό (όρα μπικικίνια), παρά με τα άλλα σημερινά αστικά κόμματα !

    Όσο για την ... "ενωτική λαοθάλασσα", μην τους το ... χαλάτε ...
    Αφήστε τους να ονειρεύονται ...
    Ας ονειρεύονται ... λαοθάλασσες γιατί καρβέλια ... ούτε λόγος !!! χα χα χα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.