Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Έμπρακτη η συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Της Κάλι Καρά

Χωρίς επικοινωνιακά τερτίπια, χωρίς λόγια του αέρα, το ΚΚΕ έδειξε στην πράξη τι σημαίνει το σύνθημα «Κανένας μόνος του. Ένας για όλους και όλοι για έναν».

Άμεσα διέθεσε τη συχνότητα του «902» για να μεταδίδεται ζωντανά το δελτίο των εργαζομένων στην ΕΡΤ, όπως και τα μικρόφωνα του ραδιοφωνικού σταθμού του.
Άμεσα κατέθεσε τροπολογία του ΚΚΕ στη Βουλή για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας είχε επικοινωνία με τον Κάρολο Παπούλια για να εκφράσει την αντίθεση του ΚΚΕ στην προκλητική απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης. Ο Δ. Κουτσούμπας ζήτησε από τον Κ. Παπούλια να ασκήσει στην κυβέρνηση τη μέγιστη δυνατή πίεση προκειμένου να παρθεί πίσω αυτή η απαράδεκτη απόφαση, να μην ισχύσει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.


Στελέχη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ παρόντα στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

Μαζική ήταν και η παρουσία των ταξικών δυνάμεων, από το απόγευμα της Τρίτης, από εργάτες όλων των κλάδων και μαζικούς φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Στον απροκάλυπτο πόλεμο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση και η άρχουσα τάξη στους εργαζόμενους, υλοποιώντας το δόγμα «νόμος και τάξη», με στόχο να πληρώσουν αυτοί την καπιταλιστική οικονομική κρίση και να σωθούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων, ρίχνοντας στον Καιάδα τους εργαζόμενους, την εργατική - λαϊκή οικογένεια, το ΚΚΕ άμεσα απαντάει έμπρακτα, δείχνοντας το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.
Πηγή:902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.