Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η συνέχιση της κράτησης του Κ. Σακκά* εκθέτει τη χώρα (και αν ναι, πού);



Έτσι μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, (πως την «εκθέτει») τουλάχιστον...

Που ακριβώς όμως «εκθέτει την χώρα»; Εννοώ σε ποιους;
«Διεθνώς» μας λέει το Τσιπρέικο, και ξεμπερδεύει...
Για να δούμε όμως τι ισχύει «διεθνώς», και δη στις «δημοκρατικές χώρες της δύσης» τις οποίες επικαλείται ως πρότυπο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι, στην Αμερική του «ένας Ομπάμα θα μας σώσει» πρώτα:
Γκουντάναμο, και δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτό.
Γερμανία:
Οι λέξεις «λευκά κελιά» την έχουν κάνει διάσημη...
Αγγλία:
Η θέαση της ταινίας «εις το όνομα του Πατρός» (πραγματική η ιστορία) είναι κατατοπιστικότατη για τον κατασταλτικό «πολιτισμό» της Αλβιόνας, οπότε να μην μπούμε σε παραπάνω λεπτομέριες.
Ιταλία:
Ο «νόμος έκτακτης ανάγκης» που προβλέπει επ’αόριστο προφυλάκιση, στέρηση επισκεπτηρίων, και περιορισμό στην τηλεφωνική επικοινωνία και αλληλογραφία των κατηγορούμενων για «τρομοκρατία», είναι ακόμη σε ισχύ.
Γαλλία:
Στην πιο «φιλελεύθερη» χώρα της ευρώπης, μέλη της action directe βρίσκονταν στην φυλακή εώς και το 2009 τουλάχιστον.

Πορτογαλία:
Μιλάμε για την χώρα που φυλάκισε μέχρι και τον ηγέτη της επανάστασης των γαρυφάλλων, Οτέλο ντε Καρβάλιο!
Ισπανία:
Περίπου 700(!!!) μέλη(;) της Ε.Τ.Α. βρίσκονται αυτή την στιγμή φυλακισμένα, ενώ παράνομο είναι και το βασκικό πολιτικό κόμμα(!!) Μπατασούνα. Όλα αυτά παρά το γεγονός πως η Ε.Τ.Α. έχει σταματήσει τον ένοπλο αγώνα ήδη από το 2011.
 Το τι πιστεύουν οι ίδιοι οι Βάσκοι για αυτήν την κατάσταση, δεν δείχνει να ενδιαφέρει κανέναν...

Αυτά για την δυτική ευρώπη πάντα. Για την ανατολική της απαγόρευσης του ...κόκκινου αστεριού και της ανέγερσης μνημείων στα waffen SS, καλύτερα να μην κάνουμε λόγο.

Οπότε σε ποιους «εκτίθεται» η χώρα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Σε αυτούς την επέκριναν γιατί επέβαλε «τρομονόμους» και «ειδικές συνθήκες κράτησης» μόλις μετά το 2000**, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτά ήταν κανόνας ήδη από τις δεκαετίες του ’60-’70;

Ε όχι λοιπόν κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ!
 Δεν «εκτίθεται η χώρα διεθνώς». Τα όρια της αστικής δημοκρατίας και το ψευδεπίγραφο του δεύτερου συνθετικού της όρου εκτίθονται, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο.
Αλλά αυτή είναι μία σκέψη που προσπαθείτε να αποτρέψετε, όπως ο διάολος το λιβάνι. Αλλιώς πως θα ορκίζεστε στην διατήρηση των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και του καπιταλιστικού καθεστώτος, ονομάζοντας τα «ευρώπη των λαών» και «δημοκρατία», προκειμένου να παραπλανάτε τον κόσμο για την πραγματική τους φύση;
Σας κατανοώ όμως. Μία τέτοια προσπάθεια συγκάλυψης είναι αδύνατη χωρίς την χρήση απροκάλυπτων ψευδών όπως η «διεθνής έκθεση της χώρας»...
_____
 *http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/06/6.html
**Για πολύ συγκεκριμένους λόγους που σχετίζονται με το μεταπολιτευτικό κλίμα στην Ελλάδα. Οι «ειδήμονες» πάντως είχαν αποφύγει να χαρακτηρίσουν την μη ύπαρξη ανάλογων κατασταλτικών νόμων, «σοβιετικό κατάλοιπο» όπως κάνουν για όλες τις υπόλοιπες μεταπολιτευτικές κατακτήσεις. Εδώ θα ψιλοχάλαγε η μανέστρα...
Υ.Γ.

Ένα-δύο βιβλία με διηγήσεις Ιταλών και Βάσκων πολιτικών κρατούμενων κατηγορούμεων για «τρομοκρατία», ανακάλυψα πως λείπουν από την βιβλιοθήκη μου. Οπότε παρέλειψα λεπτομέρειες για βιβλιογραφία και τις τραγικές συνθήκες κράτησης για ανάλογες κατηγορίες, στην «δημοκρατική εσπερία».
Διαβάστε:
Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.