Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Νίκη!



Θρίαμβος!!!!

Μ’αυτά και μ’αυτά...

...κάποιες χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν την δουλειά τους χωρίςνα ανοίξει ρουθούνι, αφού η γραμμή των συνδικαλιστών της ΕΡΤ ήταν εξαρχής «να μείνει ανοιχτή και ας γίνουν απολύσεις». Όμως αυτός ο στόχος επετεύχθη.
Οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ λοιπόν «νίκησαν»

Η «δημοκρατία νίκησε» αφού το ΣΤΕ απέρριψε τα 2(!)* από τα 6 άρθρα του Υπουργικού διατάγματος για την ΕΡΤ. Το γεγονός πως τα 4 που παρέμειναν λύνουν τα χέρια της κυβέρνησης να εφαρμόσει σε κανένα δίμηνο περίπου ότι ήθελε να κάνει τώρα, και χωρίς καμμία αντίδραση τότε, δεν δείχνει να προβληματίζει κανέναν.

Η ΝΔ νίκησε, αφού τελικά θα κάνει με την ΕΡΤ αυτό που είχε εξ’αρχής σχεδιάσει, χωρίς άλλα προβλήματα.

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ νίκησαν αφού «απέδειξαν» πως έχουν «αυτόνομη» έναντι της ΝΔ, πολιτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ νίκησε, αφού του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει το παιχνίδι «σήμερα είσαι αρχηγός-αύριο προθυπουργός» στις πλάτες των μελλοντικών ανέργων και στην αγωνία ενός κόσμου που συντρίβεται.

Η digea και οι μεγαλοκαναλάρχες νίκησαν, αφού θα καπαρώσουν τσάμπα τις συχνότητες από τα δύο τουλάχιστον κανάλια της ΕΡΤ που τώρα θα μείνουν «ορφανές», ενώ έκαναν και μία επίδειξη δύναμης ανεβοκατεβάζοντας κατά το δοκούν τον 902. Ειδικά το τελευταίο ήταν και μία χρησιμότατη παρακαταθήκη για το μέλλον...


Μία ευχάριστη λοιπόν εβδομάδα, το τέλος της οποίας βρήκε τους πάντες νικητές, τελείωσε.

6 σχόλια:

  1. Για να δούμε ποιοι νίκησαν, πρέπει να περιμενουμε να δούμε δυο πράγματα.

    1. Τι θα γίνει σήμερα με την τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση του ΝΠΔ.

    2. Σήμερα και αύριο γίνονται οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ,για να δούμε τι θα ψηφίσουν οι δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Για την τροπολογία δεν περιμένω κάτι. Όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση μετά την συμφωνία της συγκυβέρνησης, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει από την βουλή. Απλά θα βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να βγάλουν ορισμένα ακόμη συμπεράσματα.
      Ούτε από τις εκλογές της ΕΣΗΕΑ περιμένω κάτι. Το πολύ να έχουμε μία μικρή άνοδο των δυνάμεων του ΠΑΜΕ. Ο κλάδος των δημοσιογράφων είναι από τους πιο αλλοτριωμένους που υπάρχουν στην κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται (στην συντριπτική πλειοψηφία τους) για ανθρώπους που επαγγέλονται τον ιμάντα μεταφοράς της αστικής προπαγάνδας...

      Διαγραφή
  2. Λάθος σύντροφε. Δεν απέρριψε τα δύο από τα έξι άρθρα.

    ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2.
    http://leninreloaded.blogspot.com/2013/06/i_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Αντώνης:
      Σωστή η διόρθωση, θα το προσθέσω στο κείμενο.

      Διαγραφή
  3. Ο λόγος δεν έχει λόγο να λέγεται
    το λόγο αυτό εγώ τον σεβάστηκα
    και να που η Τροία ακόμη καίγεται
    και να ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστικα
    Νίκη, νίκη, νίκη

    Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα
    κι εγώ δεν έχω για νοίκι

    Κώστας Τριπολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.