Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το δόγμα του σ(τ)όκ(ου)

Τελικά η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κροατία, του βγήκε ξυνή όπως λέει και ο λαός. Μπορεί αρχικά ο Ολιβερ Στόουν να τον αποθέωσε, όμως μια ο Σλαβόι Ζίζεκ με τα γκουλαγκ, μια ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που μπέρδεψε τις Ναόμι τα έκαναν ρόιδο!
Η Ναόμι Κλάιν είναι μια διεθνούς φήμης συγγραφέας με ένα από τα μπεστ σέλλερ της εποχής μας: "Το δόγμα του σοκ".

Αυτές τις ημέρες η γνωστή συγγραφέας και ακτιβίστρια του κινήματος της αντι-παγκοσμιοποίησης βρίσκεται στην Αθήνα. Ήδη την έχει υποδεχθεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου για να της παραχωρήσει συνέντευξη στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που γυρίζει.

Γυρίζοντας λοιπόν πίσω τον χρόνο και πηγαίνοντας πάλι στο Ζάγκρεμπ στην συζήτηση που είχαν ο Ζιζεκ με τον Τσίπρα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο βιβλίο "Δόγμα του σοκ".
"Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ"!, είπε με έμφαση.
Ο Ζίζεκ μάλιστα συμφώνησε απόλυτα μαζί του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Πηγή: newsit.gr

10 σχόλια:

  1. Eλα βρε ΤRASH,δεν εισαι λιγο σκληρος με τα...παιδια; ;P
    Και οι δυο τα ιδια μυαλα εχουν, γι αυτο αλλωστε και συμφωνουν αμφοτεροι για την...καλονη Ναομι(Καμπελ) και οχι την αλλη, Ναομι (Κlein)!
    (Οσο πανε γινονται ολο και πιο συχνα ρεζιλι!) Aς τα βλεπουν οι..οπαδοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Elva:
      έχεις ένα δίκιο, ίσως να είμαι λίγο σκληρός με τους στόκους :)
      Από την άλλη, φαντάζεσαι το τι θα γίνοταν αν ο Κουτσούμπας μπέρδευε την Κατερίνα Γώγου με την ...Κατερίνα Στανίση π.χ.; (για να βρω κάτι ανάλογο)

      Φωτιά θα είχανε πάρει τα ιντερνέτια!

      Διαγραφή
  2. Με το Frozen War πάγωσαν τα συριζάκια τώρα είπε να τους λιώσει με την Καμπελ....έχω πεθάνει στα γέλια...αν προσέξατε είχε πρόβλημα με την αριστερή(διαολο)κάλτσα που δεν ήταν καθωσπρέπει στην εμφάνιση. Απο τον Ζιζεκ περίμενα τουλάχιστον να ξεσκίσει την μπλούζα του, αλλά μάλλον ήταν ακόμη frozen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ntina:
      Μήπως όμως το καλτσάκι ήτεν επίτηδες ξεχειλωμένο για το "φιλοσοφικό" επιμελώς ατημέλητο, του πράγματος;

      Διαγραφή
    2. Χιχι όντως.... έλειπε και το τσιγαρλίκι για να είναι κομπλέ.

      Διαγραφή
  3. Τι Κλάιν, τι Κάμπελ. Μόντελινγκ και πολιτική δημοσιογραφία σε ένα. Ή καλύτερα, η πολιτική του μόντελιγκ. Γελάνε και τα "τσιμέντα".Ilief

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ilief:
      Η Κάμπελ μπορεί να μην έχει ίσως τόσο μυαλό, αλλά έχει (σίγουρα) ...πόδια!

      Διαγραφή
  4. Πω πω... Κάποτε είχαμε Ολυμπιονίκη βασιλιά, τώρα έχουμε τον αριστερό αστέρα με τη διεθνή ακτινοβολία!

    Να θυμήσω και την ατάκα στο Βερολίνο, προς βρετανό δημοσιογράφο: Could you remember me your second question?

    Ένα μόνο θέλω για να ολοκληρωθώ ως αριστερός: Κείμενο γνωστού αριστερού συνθέτη σε site γνωστού αριστερού δημοσιογράφου που να εξυμνεί τις αρετές της Naomi! ΠΑΣΟΚ χωρίς σύνορα, ακούει;

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και όμως ακούει!

    http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%BD%CE%B1%CF%8C%CE%BC%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B9%CE%BD-%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7

    Ο νοών, νοείτω...

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.