Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Iskra: Άλλαξαν τον τίτλο της παρέμβασης του Νίκου Μπογιόπουλου για να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με την ΚΕ του ΚΚΕ


ΣHMEΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ: 
  • Η λέξη "ηγεσία" δεν υπάρχει πουθενά στο κείμενο του Ν. Μπογιόπουλου.
  • Το ρήμα "οδηγεί" δεν υπάρχει πουθενά στο κείμενο του Ν. Μπογιόπουλου.
  • Η φράση "το κόμμα μας" δεν υπάρχει πουθενά στο κείμενο του Ν. Μπογιόπουλου.
Με άλλα λόγια, ο τίτλος του Ίσκρα χαλκεύει απροκάλυπτα τις δεδηλωμένες προθέσεις και χαρακτήρα του κειμένου, "στήνοντας" κόντρα βάσης-ηγεσίας και βάζοντας στο στόμα του Μπογιόπουλου λόγια που ο ίδιος δεν λέει πουθενά στο κείμενό του.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Προσυνεδριακό και για τον ρόλο του Αριστερού Ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ σ' αυτόν.
Πηγή: Lenin reloaded


3 σχόλια:

  1. Λαφαζανιες,τι να πεις?Περιμενω ομως καποιο σχολιο απ τον Μπογιοπουλο γι αυτους που χρησιμοποιουν τις αποψεις του στο διαλογο ,για να βλαψουν το ΚΚΕ.Δεν ειμαι μελος αλλα συμπαραταγμενος 35 χρονια με το κομμα,εχοντας κι εγω ορισμενες λαθος κινησεις καιαποψεις της ΚΕ ιδιως προεκλογικα,οπως και να το πεις,οσον αφορα του δυο τιτλους,αφηνει κενα.Η ηγεσια δεν διοριζεται.Εκλεγεται και μαλιστα απ τη βαση. Τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μπούμε στήν ουσία τού αρθρου.
    Στό τέλος γράφει ότι ό τίτλος είναι τής ΙΣΚΡΑ.
    Αρα πού τό πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού έχει χτυπήσει με κάτι γράμματα σαν πολυκατοικίες έναν τίτλο με τρόπο που να περνάει για τίτλος του άρθρου, γράφει με κάτι γράμματα ψείρες σε μία γωνεία στο τέλος (για όποιον φτάσει τόσο κάτω στην σελίδα) πως ο τίτλος είναι της Ισκρα.
      Και εσύ δεν εντοπιζεις κάποιο "πρόβλημα"...
      Ευτυχώς έχω παραπομπή από την εικόνα στην Ισκρα και ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπέρασμα.
      Υ.Γ.
      Την επόμενη φορά βάλε ένα ψευδώνυμο. Τα ανώνυμα σχόλια, κανονικά δεν δημοσιεύονται.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.