Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Οι μάσκες έπεσαν!



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων



Με αφορμή τη συνάντηση Α. Τσίπρα και Π. Καμμένου και τις δηλώσεις που έκαναν, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολίασε:
«Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δε διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές. Υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη "λαϊκή δεξιά" μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Το "νέο" ΠΑΣΟΚ βήμα το βήμα διαμορφώνεται.
 Άραγε τι είδους διαπραγμάτευση λένε στον κυπριακό λαό να κάνει; Μήπως τύπου "σχεδίου Ανάν", που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένθερμος υποστηρικτής του; Ή συνεργασία με τον "αντιιμπεριαλιστή" Πούτιν;».

Σημειώνεται ότι μετά τη συνάντησή τους, ο μεν Π. Καμμένος μίλησε για «δημιουργία μεγάλου κοινωνικού πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου», ενώ ο Α. Τσίπρας αναφέρθηκε σε «πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση, ένα πλατύ μέτωπο πέρα και έξω από πολιτικά κόμματα». Και οι δυο στήριξαν την επιλογή τους, επικαλούμενοι τις εξελίξεις στην Κύπρο, όπως και ζητήματα λειτουργίας του Κοινοβουλίου.

Πηγή: 902.gr
*Εικονογράφηση και προσθήκη ηλεκτρονικών παραπομπών, έγιναν από εμάς.

Και ένα δικό μας σχόλιο:
Να τους χαίρονται αυτοί που τους ψήφισαν γιατί ήθελαν "αριστερή κυβέρνηση".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.