Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μερικές επώνυμες ερωτήσεις για την καταγγελία της κυρίας Α. Κώττη, εν αναμονή απαντήσεων

[...] διαβάζοντας την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στην ιστοσελίδα http://www.902.gr/ διαπιστώνω πως το κόμμα ετοιμάζει ένα «ειδησεογραφικό πόρταλ» κατά δήλωσίν του. Η αρχή της ανακοίνωσης δεν αφήνει, νομίζω, περιθώριο παρερμηνειών:

«Από την Παρασκευή 16 Νοέμβρη, δίπλα στο “Ριζοσπάστη” και το ραδιόφωνο του “902”, παίρνει τη θέση του στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης από τη σκοπιά των συμφερόντων του λαού και της νεολαίας, το ειδησεογραφικό πόρταλ του ΚΚΕ: ο “902.gr”.

Η ιστοσελίδα ετοιμάστηκε χάρη στο μεράκι και την εθελοντική δουλειά μελών του Κόμματος και στα ίδια “υλικά” θα στηριχτεί και η λειτουργία της: Στη συμβολή των μελών, αλλά και των οπαδών και των φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Με καθημερινή και συνεχή ειδησεογραφία, με κείμενα, ανταποκρίσεις, σχολιασμό, φωτορεπορτάζ, βίντεο και ζωντανές μεταδόσεις, στόχος του “902.gr” είναι να συμβάλλει στην ενημέρωση των εργαζομένων και της νεολαίας».

Επειδή θεωρώ πως η δημοσιογραφία εκτός από λειτούργημα είναι και επάγγελμα, πιστεύω πως η ΕΣΗΕΑ έχει υποχρέωση να μην κλείσει τα μάτια σε αυτό το καινοφανές γεγονός. Ειδησεογραφία σημαίνει επαγγελματίες δημοσιογράφοι, σε καμία περίπτωση εθελοντές, δηλαδή μη αμειβόμενοι. Σημαίνει δομές, ιεραρχία, πειθαρχία, σημαίνει ασφάλιση και απόδοση στα ταμεία εισφορών, σημαίνει δικαίωμα στην περίθαλψη και στη σύνταξη μέσω εργασίας. Σαφώς τα μέλη και οι οπαδοί του κόμματος, όπως και κάθε αναγνώστης, πληροφορούν την εφημερίδα ή το ραδιόφωνό τους για γεγονότα και σαφώς θα το κάνουν και τώρα. Αλλά αυτό που λέμε «ύλη» δηλαδή διασταύρωση, επεξεργασία, προέκταση, σχολιασμό, πρέπει να το κάνουν επαγγελματίες που θα έχουν προσληφθεί και θα αμείβονται γι’ αυτή τη δουλειά με βάση τις συλλογικές συμβάσεις. Αλλιώς, καταλήγουμε σε απλήρωτη εργασία.
Αγγελική Κώττη,"Τι σημαίνει κομματικός Τύπος και τι εθελοντική εργασία", Συσπείρωση
---
Αγαπητή κυρία Κώττη,
Έχω για σας μερικές ερωτήσεις, αν μού επιτρέπετε:

* τον ιστότοπο rednotebook.gr θα τον περιγράφατε σαν "ειδησεογραφικό πόρταλ" ναι ή όχι;  Στην αυτοπεριγραφή του πάντως, έτσι περιγράφεται: "Το Red Notebook (RNB) είναι ένα πόρταλ ενημέρωσης, καθημερινού πολιτικού σχολιασμού και ανάλυσης για όσα αφορούν την πολιτκή, την κοινωνία και τον πολιτισμό - είτε αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, είτε όχι."

* το "πόρταλ ενημέρωσης" rednotebook λοιπόν, θα το περιγράφατε επίσης ως "κομματικό"; Εγώ και μερικά ακόμα εκατομμύρια χρηστών του νετ, θα το περιγράφαμε φυσικά έτσι. Διότι το rednotebook είναι κομματικό όργανο του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Αν και πουθενά δεν το δηλώνει. Πράγμα πολύ παράξενο, δεν νομίζετε;

* το κομματικό πόρταλ ενημέρωσης rednotebook έχει δημοσιεύσει, από την αρχή λειτουργίας του τον Νοέμβρη του 2010, δεκάδες πρωτογενείς μεταφράσεις, δηλαδή μεταφράσεις που γίνονται κατά παραγγελία για το κομματικό πόρταλ ενημέρωσης rednotebook. Να η τελευταία.  Πληρώνονται οι μεταφραστές του κομματικού πόρταλ ενημέρωσης rednotebook κυρία Κώττη; Πριν τις εκλογές που δεν είχε ακόμα πολλαπλασιαστεί η επιχορήγηση πληρωνόντουσαν; Είναι πολλοί και επώνυμοι. Να τους ρωτήσουμε;

* το κομματικό πόρταλ ενημέρωσης rednotebook ευχαριστεί, στο κείμενό του "Ταυτότητα", τους κάτωθι. Είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι οι κάτωθι; Είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ; Πληρώθηκαν για την βοήθειά τους στον σχεδιασμό, την συντήρηση και την δημοσιογραφική στελέχωση του πόρταλ; Εγώ πάντως ξέρω αρκετούς, και δεν είναι δημοσιογράφοι, ούτε επαγγελματίες, ούτε ερασιτέχνες. Τα ονόματα:
Νασίμ Αλάτρας Γιάννης Αλμπάνης Γιώργος Αναδρανιστάκης Γιάννης Ανδρουλιδάκης Λευτέρης Αρβανίτης Σιμωνίδα Αργυράκου Γιώργος Βελεγράκης Σίσσυ Βελισσαρίου Δημήτρις Βεργέτις Παναγιώτης Βωβός Άκης Γαβριηλίδης Χάρης Γολέμης Απόστολος Δεδουσόπουλος Ηρώ Διώτη Πέτρος Δράτσας Κώστας Ελευθερίου Κώστας Εφήμερος Νίκος Θεοτοκάς Ο Ιός Αλέκος Καλύβης Μαρία Καλυβιώτη Ανδρέας Καρίτζης Αλέξανδρος Κιουπκιολής Μαρίνα Κόντη Σωτήρης Κοσκολέτος Αλίκη Κοσυφολόγου Tάσος Κορωνάκης Στάθης Κουβελάκης Αφροδίτη Κουκουτσάκη Γιώργος Κυρίτσης Γιώργος Κωνσταντόπουλος Σπύρος Λαπατσιώρας Χρήστος Λάσκος Όλγα Λαφαζάνη Μίκαελ Λεβί Γιώργος Μανιάτης Γιάννης Μάργαρης Αστέρης Μασούρας Γιάννης Μηλιός Στέργιος Μήτας Ιλεάνα Μορώνη Όλγα Μπαλαούρα Αριστείδης Μπαλτάς Βαγγέλης Μπιτσώρης Στρατής Μπουρνάζος Νίκος Νικήσιανης Νίκος Ξυδάκης Σταύρος Παναγιωτίδης Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος Χριστόφορος Παπαδόπουλος Έλενα Παπαδοπούλου Αλέξης Παπακώστας Δημήτρης Παπανικολόπουλος Βασίλης Παπαστεργίου Εύη Πάτκου Σταυρούλα Πουλημένη Βασίλης Ρόγγας Πέτρος Σανταμούρης Νικόλας Σεβαστάκης Χρήστος Σίμος Θανάσης Σκαμνάκης Μιχάλης Σκομβούλης Μιχάλης Σπουρδαλάκης Αφροδίτη Σταμπουλή Πέτρος Στανγκανέλλης Βασίλης Στόλης Δάφνη Σφέτσα Ιάσων Σχοινάς-Παπαδόπουλος Μάνια Σωτηροπούλου Παναγιώτης Σωτήρης Νίκος Ταυρής Ευκλείδης Τσακαλώτος Άγγελος Τσέκερης Ντίνα Τζουβάλα Θανάσης Τσακίρης Ματθαίος Τσιμιτάκης Τόνια Τσίτσοβιτς Θέμη Τσολάκου Ευαγγελία Τσώνη Νίκος Φίλης Άρης Χατζηστεφάνου Δώρα Χονδροπούλου Παναγιώτης Χριστοδούλου Νατάσα Χριστοπούλου Ηλίας Χρονόπουλος 
* Κυρία Κώττη, ο δικτυακός τόπος left.gr είναι "κομματικό πόρταλ ενημέρωσης" --του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ φυσικά-- ναι ή όχι; Όσοι απασχολούνται σε αυτόν, ως δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, ρεπόρτερ, κλπ (υπάρχουν αρκετοί και είναι επώνυμοι) είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και μέλη της ΕΣΗΕΑ;
* Ο δικτυακός τόπος iskra, κυρία Κώττη, είναι αυτός "κομματικό πόρταλ ενημέρωσης", ναι ή όχι; Όσοι απασχολούνται σε αυτόν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι και μέλη της ΕΣΗΕΑ; Από πού αποζημιώνονται όλο το διάστημα που λειτουργεί ο δικτυακός αυτός τόπος;

* Η ομάδα εθελοντών social media του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Κώττη (πολύ κουλ παιδιά, παρεμπιπτόντως), τελεί άραγε σε παραβίαση των κανονισμών και αρχών που επικαλείστε στο άρθρο σας περί "κομματικού Τύπου και εθελοντικής εργασίας;"

* Δεν θα μπω στον κόπο να αναφέρω δικτυακούς τόπους αμφισβητούμενης "πατρότητας" και ιδιοκτησίας, όπως ο Εργατικός Αγώνας και η Νέα Σπορά. Ποιος μπορεί να ξέρει άλλωστε ποιος βρίσκεται από πίσω και από πού πληρώνεται ή αν εργάζεται εθελοντικά!
Μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία για τα παραπάνω ερωτήματα σας παρακαλώ;

Για να κάνουμε την δέουσα καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ σε περίπτωση μαζικών παραβάσεων των κανόνων που αναφέρετε στην παρέμβασή σας για το πόρταλ 902.gr; Γιατί για έναν παράξενο λόγο, εσείς κυρία Κώττη ξεχάσατε να το κάνετε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Ακαδημαϊκός

16 σχόλια:

  1. Επισης θελω να καταγγειλω το ΚΚΕ διοτι ενω διακινω τον Ριζοσπαστη και κολλαω αφισσες του κομματος επι τριαντα περιπου χρονια δεν μου εχει κολλησει ουτε ενα ενσημο...
    ΥΓ Οταν ο ΣΥΡΙΖιασμενος αντικομμουνισμος συνανταει
    την γελοιοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος17 Νοεμβρίου 2012 8:32 μ.μ.:
      Το μπλογκ δεν δημοσιεύει ανώνυμα σχόλια. Την επόμενη φορά, κάνε τον κόπο να προσθέσεις ένα ψευδώνυμο σαν υπογραφή...

      Διαγραφή
  2. Πάντα υπήρχαν αυτοί. Μην ξεχνάμε ότι οι εξισλαμισμένοι Χριστιανοί έκαναν τα μεγαλύτερα και περισσότερα εγκλήματα. ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ. Αυτό το ρόλο παίζουν όλοι που έχουν φύγει από το ΚΚΕ και πληρώνονται αδρά από το σύστημα για τον ρόλο που τους ανέθεσε. Δεν γνωρίζουν όμως, ότι θα έρθει κάποτε η ώρα που όταν τους έχουν στύψει σαν λεμόνι θα τους πετάξουν στον κάδο των αχρήστων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κα Κώττη
    Πριν μιλήσεις , βούτα την γλώσσα σου στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα... Είναι για γέλια !!! τόση πρεμούρα ,τόσος τρόμος για ενα ""πενιχρό"" 4,5% ;;;;;;;
    Η εν λόγω κυρία το μόνο που ΔΕΝ θεωρεί είναι ... ότι η
    ενημέρωση μπορεί να είναι λειτουργημα και ενίοτε υποχρέωση .... όταν πρόκειται για κομμουνιστές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανικός και ομίχλη Στέλλα...
      Ξέρουν από που θα τό'βρουν...

      Διαγραφή
  5. H Α.Κ.γράφει και το κάτωθι που εξηγεί γιατί.Εσύ το κόβεις όμως.
    "Αυτή τη στιγμή στον «Ριζοσπάστη» οι εργαζόμενοι έχουν πληρωθεί για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και στον 902 δίνονται απλώς κάποια ποσά «έναντι». Η πραγματικότητα είναι πικρή. Τα γενέθλια του ΚΚΕ στις 16 Νοεμβρίου θα έπρεπε να σημαδευτούν με την πληρωμή των οφειλών του στους εργαζόμενους σε αυτό και όχι με ένα αντιδεοντολογικό ως προς την «επαγγελματική» λειτουργία του πόρταλ. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Leon77:
      Η κύρία Κώττη θα έπρεπε να ενδιαφερθεί πριν από όλα για την μισθοδοσία των εργαζόμενων στο "κόκκινο" αφού είναι και συνδικαλίστρια. Επίσης θα έπρεπε να ενδιαφερθεί για όσα "παράτυπα" σύμφωνα με την ίδια, αναφέρονται στο άρθρο.
      Επίσης, δεν ξέρω ποιά ακριβώς "δεοντολογία" είναι αυτή που επιτρέπει τον δημόσιο λόγο, μόνο και αποκλειστικά σε όσους έχουν αρκετά κεφάλαια από πίσω τους προκειμένου να απασχολούν "μισθοφόρους".
      Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η "δεοντολογία" δεν έχει καμμία σχέση με την όποιας μορφής "αριστερά", αφού δίνει το δικαίωμα δημόσιου λόγου αποκλειστικά στο μεγάλο κεφάλαιο.
      Ακόμη, και αν ξεχάσουμε την παράβαση της κεφαλαιοκρατικής αυτής "δεοντολογίας" από ΜΜΕ του ίδιου του ΣΥΝ/ΡΙΖΑ(και το λουρί της μάνας)που αναφέρονται παραπάνω,, η ίδια "καταγγελία θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό για το σύνολο των εντύπων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, αφού και αυτά χάρη στην δουλειά και το μεράκι των μελών αυτών των οργανώσεων βγαίνουν.
      Κάντε το αν έχετε άντερα...
      Υ.Γ.
      -Προφανώς η χούντα ήταν ηλήθια όταν έτρεχε στις εξορίες τους συντάκτες της "Αυγής", ενώ μπορούσε να καθαρίσει με μία καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ...
      -Ο Κραμανλής ο πρεσβύτερος, αν σε έπιαναν να πουλάς Ριζοσπάστη, σε πήγαινε με την κατηγορία της πώλησης χωρίς άδεια μικροπωλητή τύπου. Για αυτήν την "δεοντολογία" μιλάμε πάντα, έτσι;
      -Όσο για τους εργαζόμενους στον 902, ας τους αφήσουμε να μιλήσουν οι ίδιοι. Από ότι ξέρω η κ. Κώττη δεν είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος τους...

      Διαγραφή
    2. προς Leon77 Αστο μην το κουράζεις και προπαντός μην κλαίς !!!! Πολύ δάκρυ πέφτει όταν πρόκειται για το ΚΚΕ . μα τόσος πόνος ; Τόση αγάπη πιά ;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. το ερώτημα είναι γιατί κόβεις αυτή τη παράγραφο,και όχι τι κανει ο ένας και ο άλλος
      leon77

      Διαγραφή
    4. @στελλα νικ

      Μαντάμ τι ακριβώς κούρασα; 5 λεξεις είναι δικές μου,τα υπόλοιπα της αναφερόμενης στο θέμα.
      Μήπως έχεις να πείς τίποτα για τη κομένη παράγραφο της
      leon77

      Διαγραφή
    5. @Leon77:
      Αν κάνεις τον κόπο να ρίξεις μία ματιά, θα δεις πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο (αρ.2) σύνδεσμοι που οδηγούν στο αρχικό και original κείμενο της κ.Κόττη.
      Άρα το ξελαρυγγιάζεσαι για μία "λογοκρισία" που δεν υφίσταται, δείχνει απλά ένδεια επιχειρημάτων ή συνειδητή προσπάθεια τρολλαρίσματος του σχολιασμού του κειμένου(που δεν θα επιτρέψω και να συνεχιστεί).
      -Μια και σε βρήκαμε, και είσαι και λαίστατος όμως,να περιμένουμε και κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα που βάλαμε, ή εδώ η "γραμμή" μπολοκάρει;
      Ή μήπως ακόμα καλύτερα, εδω και καιρό, η γραμμή είναι "πετάμε την μπάλλα στην εξέδρα" επί παντώς επιστητού;

      Διαγραφή
  6. Μα την κα Κ.Α περισσότερο την ένοιαξε και ασχολήθηκε με το εθελοντικό της υπόθεσης ....Δεν μπορεί ως φαίνεται να καταλάβει ή δεν θέλει ( το μόνο σίγουρο ) πώς μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν και πέρα από το χρήμα και πέρα από το ίδιο ώφελος !!! Δυστυχώς γι' αυτούς !!!!!!Υπάρχει και η .. άλλη πάστα ανθρώπων!!! Οσο για την επεξεργασία της "υλης" χα..χα ... βλέπουμε καθημερινά πώς επεξεργάζονται την ύλη και οι """"έγκριτοι """" καθως και τα Μ.Μ.Α. ( ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΆΚΩΣΗΣ )
    Αφήστε το κα Α.Κ. δεν σας παίρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Αγγελική Κώττη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" (1978 - 1992)Έχει επιμεληθεί την έκδοση "Μελίνα Μερκούρη" και έχει συμμετάσχει στο CD-ROM για τη Μελίνα που εξέδωσε το υπουργείο Πολιτισμού. Έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά "Τομές", "Διαβάζω", "Νέα Εστία", "Η Λέξη".
    14 χρόνια στο Ρίζο. Ουδεμία μεγαλύτερη εχθρός από την ευεργετηθείσα αχάριστη Κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ"!ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!ΚΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δίκιο έχει η κυρία Κόττη κι εγώ συμφωνώ μαζί της! Εμπρός να καταγγείλουμαι όλες τις ανομίες τού ΚΚΕ σε τέτοια θέματα!

    Ποιους εκμεταλλεύεται δεκάδες χρόνια το ΚΚΕ, χωρίς ποτέ να τους έχει αποζημιώσει στο παραμικρό;

    Πρώτα απ' όλους, τους βουλευτές του.
    Τους μισθούς που δικαιούνται απ' τη βουλή, ούτε καν τους βλέπουν! Πάνε κατευθείαν στο κόμμα, κι να δεν κάνω λάθος, πάνε για την στήριξη του Ριζοσπάστη.
    Πρώτος και σκληρότερα εκμεταλλευόμενος δε, απ' το ΚΚΕ, η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ!
    Όχι μόνο δεν αμείβεται οικονομικά, αλλά καταθέτει στο κόμμα κάθε της στιγμή.
    Και σαν την ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ,
    υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες κομμουνιστές και κομμουνίστριες,
    όπως σωστά επισημαίνει
    ο Ανώνυμος17 Νοεμβρίου 2012 8:32 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ!
    ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Μ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ!
    ΣΑΡΚΑ ΑΠ' ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΎ!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΠ' ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ, πώς είναι δυνατόν να μην το φροντίζουμε εθελοντικά;

    ΝΑΙ κυρία Κόττα, ΚΟΒΟΥΜΕ απ' το χρόνο μας, απ' την φτώχεια μας, ΚΟΒΟΥΜΕ απ' τη ΣΑΡΚΑ μας, για ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ!!! Το ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ!!!

    Και το κάνουμε φανερά! Χωρίς την "κουκούλα" της δήθεν ουδετερότητας, ή του δήθεν προσωπικού αυθορμητισμού για τη δημιουργία ενός blog...
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!! Παίρνουμε πρωτοβουλίες για εθελοντική προσφορά στο Κόμμα μας, πολλάκις χωρίς καν να το γνωρίζει το Κόμμα μας!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!!

    Γι' αυτό, μην ξεχάσετε να καταγγείλετε το ΚΚΕ και για όποια προσωπικά blog συστρατεύονται μαζί του.
    Σας καλώ λοιπόν να ξεκινήσετε αυτήν την καταγγελία σας απ' το δικό μας blog. Και μην σταματήσετε! Έχει μεγάλη γοητεία η κατρακύλα, όπως ξέρετε...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.