Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κύριοι της United Left Alliance, ποιον νομίζετε πως κοροϊδεύετε;

Το παρακάτω δημοσίευμα, σχετίζεται  άμεσα με προηγούμενη ανάρτηση, με τίτλο "αγωνιστές με ξένα κόλυβα"

Ακολουθεί η ανακοίνωση της United Left Alliance, που δημοσιεύτηκε, εντελώς συμπτωματικά, στον ιστότοπο του Συνασπισμού

Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να ζητήσει ανεπιφύλακτα συγγνώμη, στους συντρόφους της στο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ και στο ΚΚΕ για την δυσαρέσκεια και για τη σύγχυση που προκλήθηκε από τη χρήση παραποιημένης φωτογραφίας, η οποία απεικονίζει διαμαρτυρία του ΚΚΕ και η οποία χρησιμοποιήθηκε σε αφίσες για την διαφήμιση της δημόσιας συνάντησης με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Γιάννη Σταθά, στο Δουβλίνο στις 19 Οκτωβρίου. Η χρήση της παραποιημένης φωτογραφίας ήταν ένα σοβαρό λάθος που έχει ευλόγως προκαλέσει σύγχυση και δυσαρέσκεια.

Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία θα ήθελε να διευκρινίσει ότι αυτό το λάθος είναι αποκλειστική ευθύνη της Ενωμένης Αριστερής Συμμαχίας, καθώς ούτε ο κ. Γιάννης Σταθάς, ούτε άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ, είχαν δει την αφίσα πριν λάβει χώρα η συνάντηση. 

Αναγνωρίζοντας το λάθος, η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία υπογραμμίζει την αλληλεγγύη της με τους αγώνες του εργαζόμενου Ελληνικού λαού, κατά των σκληρών μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται από την Τρόικα και την Ελληνική Κυβέρνηση. 
To Γραφείο Τύπου

Αλλά ποια είναι η πολιτική θέση της United Left Alliance για τους "συντρόφους της" στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ (και στα δύο κόμματα έχει "συντρόφους", για αυτό άλλωστε ζητάει συγνώμη και απ' τα δύο, σωστά); 


United Left Alliance, "Νίκη της Νέας Δημοκρατίας αλλά ο αγώνας συνεχίζεται":

"Λοιπόν, μετά από τέσσερις μέρες προεκλογικής εκστρατείας στην Ελλάδα, οι εκλογές τέλειωσαν και φεύγω για Βρυξέλλες [...] Είδα τα αποτελέσματα με μερικά μέλη του Ξεκίνημα, της αδελφής μας οργάνωσης στην Ελλάδα, πριν πάω στα γραφεία του Συνασπισμού (της μεγαλύτερης οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ), όπου είχαν συγκεντρωθεί μεγάλα πλήθη. [...] Με την άρνησή του να υιοθετήσει μια προσέγγιση ενωμένου μετώπου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άσκησε κριτική στην ηγεσία και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να απευθυνθεί σε εκατομμύρια ανθρώπων που κινητοποιούνται κόντρα στη λιτότητα και προς τις σοσιαλιστικές πολιτικές. Οι αναφορές από τη βάση είναι ότι πολλά μέλη του ΚΚΕ, ακτιβιστές και υποστηρικτές του είναι βαθιά δυσαρεστημένοι με την προσέγγιση αυτή."

Και ποια είναι η στάση της "αδελφής" οργάνωσης της United Left Alliance "Ξεκίνημα" απέναντι στους "συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ" -- in that order-- που πάνε προφανώς πακέτο σαν τους Χιώτες; 

...

ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΥΓΝΩΜΕΣ" ΠΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΗΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ULA ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν ξέρουμε ότι η ULA και οι υβριστές του ΚΚΕ στο Ξεκίνημα είναι συνεργάτες;

Δεν ξέρουμε ότι η ULA, όπως και το Ξεκίνημα, είναι νύχι-κρέας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν ξέρουμε ότι δεν σβήσατε τίποτε "κατά λάθος";

Δεν ξέρουμε ότι δεν κάνατε τίποτε χωρίς την γνώση των συνεργατών σας;

Δεν ξέρουμε ότι η συγνώμη στον...ΣΥΡΙΖΑ είναι εκ νέου στάχτη στα μάτια ή ότι καθιστά την δήθεν συγνώμη στο ΚΚΕ παρωδία;
Πηγή: Lenin reloaded
 update:
Και πριν λαλήσει τρεις φορές ο κόκκορας, φυσικά το ξαναέκαναν το "λάθος"

6 σχόλια:

  1. "...Αναγνωρίζοντας το λάθος, η Ενωμένη Αριστερή Συμμαχία δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο..."
    -Δηλαδή εάν δεν τους έπιαναν στα πράσσα, σκόπευαν να το ξανακάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα, δεν ιδρώνει το αυτί τους και το ξανακάνανε, όπως θα έχεις ήδη δει.

      Διαγραφή
    2. Οχι δεν το είδα ακόμη!
      Δεν τους προλαβαίνεις τους μπαγάσες!

      Διαγραφή
    3. Μόλις το είδα:
      http://redflyplanet.blogspot.com/2012/10/ooops-i-did-it-again.html

      Τσίπρα, δεν έχεις τσίπα Τσίπρα...

      Διαγραφή
  2. Της ξεφτίλας το ανάγνωσμα...
    Ο χαρακτηρισμός "πασόκος" είχε καταντήσει εξαιρετικά προσβλητική βρισιά.
    Ο χαρακτηρισμός "συριζοπασόκος" είναι εξαιρετικά ασήκωτη βρισιά!

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΠΑΣΟΚοι, δεν δήλωναν ομοιδεάτες μας, δεν πλαστογραφούσαν ως δικές τους τις συγκεντρώσεις μας, είχαν την ειλικρίνια τουλάχιστον σε τούτο: Να βάζουν την σημαία της ΕΕ πάντα δίπλα από την δική τους. Πότέ σαν αντίπολίτευση δεν υπερθεμάτισαν (για ψηφοθηρικούς έστω λόγους)ξύλο σε εργαζόμενους (δηλώσεις Σκουρλέτη).
      Είναι προσβολή για τους ΠΑΣΟΚους να τους συγκρίνεις με τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.