Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σκουρλέτης: "χαλαρή η στάση της αστυνομίας απέναντι στους εργαζόμενους του Σκαραμαγκά"!!!!!!!!!

Οι "χαλαροί"
Στο παρακάτω βίντεο ο κ.Σκουρλέτης διαμαρτύρεται για την "χαλαρή στάση της αστυνομίας" (το ξύλο της αρκούδας και 100 συληφθέντες!), απέναντι στους επί 7 μήνες(!!!!) απλήρωτους εργαζόμενους που επιχείρησαν να εισβάλουν στο Πεντάγωνο, και μάλιστα την συγκρίνει με αυτή που δείχνει (η αστυνομία ντε...) απέναντι στα "παιδιά από τα εξάρχεια του πίνουν μπύρες". Να τον ευχαριστήσουμε που μας λέει στα μούτρα πως ένας επί 7 μήνες απλήρωτος εργαζόμενος αξίζει λιγότερο σεβασμό ακόμη και από κάποιον που ..."πίνει μπύρες"(!!!!!!!!!!!!!!!!!!)*, και πως έπρεπε προφανός, τους απλήρωτους εργάτες να τους τσακίσουν τα ΜΑΤ ακόμη περισσότερο. Η αηδία δεν με αφήνει να σχολιάσω άλλο. Σας τον χαρίζω:


 *Οχι πως ο δεύτερος δεν αξίζει κάθε σεβασμου, αλλά η σύγκριση είναι τουλάχιστον ανίερη....

Επεισόδια στο Πεντάγωνο από depy6
Τα βίντεο τα βρήκα στο lenin reloaded... 

Υ.Γ.
Το ποστ διαβάζεται σε άμεση συνάρτηση με το προηγούμενο

2 σχόλια:

  1. ο συ.ριζα το έχω πει ειναι ο νέος σοσιαλισμός με άρωμα πα.σοκ και δυστυχώς κανεις δεν το παίρνει χαμπάρι αγαπητέ fadomduck

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΠΑΣΟΚ σαν αντιπολίτευση, ουδέποτε υπερθεμάτισε (για τους δικούς του ψηφοθηρικούς λόγους φυσικά) σε ξυλοδαρμούς εργαζομένων. Δεν το έκανε καν τώρα που είναι και στην κυβέρνηση!
      Και το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ!
      Λοιπόν, εγώ από εδώ και πέρα τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ σταματάω να τον συγκρίνω. Η σύγκριση είναι κατάφορα άδικη. Για το ΠΑΣΟΚ!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.