Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού

Τα μυαλά μας πονάνε...(ΡΑΟΚ gate4)
Με αυτόν τον τίτλο το βρήκαμε στο you tube, με αυτόν το αναδημοσιεύουμε.
Ο ομιλητής  είναι ο ήρωας προηγουμενης μας ανάρτησης και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Β'Αθήνας, μέχρι να τους κράξουν από τα ίντερνετ δύο μέρες πριν, οπότε και τον απέσυραν. Σίγουρα πάντως έχει σχεδιάσει την ...επανάσταση(!!) ως την τελευταία της ...λεπτομέρεια!
Δεν γνωρίζουμε αν είναι ο οργανωτής του ...επαναστατικού στρατού του ...ΣΥΡΙΖΑ, και ακόμη δεν γνωρίζουμε, αν το video είναι προβοκατόρικο ή απλά ο τύπος έχει λαλήσει.
Φαντάζομαι πως οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα το ψάξουν περισσότερο, για να κάνουν και κάποια επίσημη καταγγελία, μια και το video όπως παρουσιάζεται δείχνει να τους αφορά άμεσα, αφού ο uploader χρησιμοποιεί ψευδώνυμο που περιέχει την ονομασία του σχήματος τους ("eossyriza").
Τέλος πάντων- το γέλιο είναι πολύ, και θελήσαμε να το μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας.
Κρατηθείτε γερά στις καρέκλες σας, και απολαύστε το:


Uploaded by on Mar 21, 2012
Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nZSKi5eKJak
 Βλέπε ακόμη:

8 σχόλια:

  1. Η θεϊκή ατάκα ήταν για τον επαναστατικό στρατό που θα χρησιμοποιεί κινητά και διαδίκτυο. Θα υπάρχει μεν εμφύλιος πόλεμος, αλλά η Vodafone, η Cosmote και η Wind θα διατίθενται ελεύθερα σε επαναστάτες και προπαντός δεν θα παρακολουθούνται οι συνομιλίες όπως γινόταν σε συνθήκες ειρήνης.

    Η δεύτερη θεϊκή ατάκα ήταν όταν είπε να απομονωθούν όσοι απλώς μιλάνε για επανάσταστη αλλά δεν την κάνουν πράξη. Όχι ας πούμε ότι αυτό περιλαμβάνει τον ίδιο.

    Η τρίτη ήταν όταν είπε ότι οι επιδρομές στην περιουσία του κατοχικού κράτους, οι ανατινάξεις, τα σαμποτάζ κλπ έχουν ήδη αρχίσει, απλά έχουν ακόμα "χαμηλή ένταση".

    Προχώ εντελώς. Πρέπει να πέφτει πολύ ψυχοφάρμακο στην Ελλάδα μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Αντωνης:
      Ο τύπος είναι θεός!
      Τα λόγια δεν επαρκούν να τον περιγράψουν.
      Την πρώτη φορά που τον άκουσα,πόνεσε το στομάχι μου από τα γέλια.
      Αν προσθέσεις και το μποϋκοτάζ των "κατοχικών εκλογών" στο οποίο καλεί, και στις οποίες ήταν υποψήφιος, συν την απόλυτη συνωμοτικότητα στην σύσταση του "επαναστατικού στρατού" μέσω του you tube, νομίζω πως αγγίζει την τελειότητα...

      Διαγραφή
    2. @Αντωνης:
      Πιθανόν να φταίει και το κωλονομοσχέδιο που περάσανε με τα άλλα αντί άλλων φάρμακα, που δίνουν φτηνότερα. μάλλον κάποια διαφορετική ουσία θα είχαν τα καινούρια που του γράψανε, και έφτασε ως εδώ ο ανθρωπάκος.
      Ακόμη μία απόδειξη της αστικής αναλγησίας στον τομέα της πρόνειας...

      Διαγραφή
    3. Καταραμένα γενόσημα!

      Άπαιχτος, άπαιχτος!

      Διαγραφή
  2. που τα σκέφτηκε όλα αυτά ο μπαγάσας!!! και όλα σαν τον Σαμαρά τα λέει, ποιητικά, γενικά κι αφηρημένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @L.:
      Πράγματι, η ευχέρια με την οποία περνάει από το ειδικό στο αφηρημένο και από το μερικό στο γενικό, είναι άξια επαίνων!
      Τύφλα νά 'χει ο ...Ενγκελς!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.