Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνέντευξη- καταπέλτης Τσίπρα... με ονοματεπώνυμα

Μετά τον "Άδωνη" μας προέκυψε και δεύτερος "καταπέλτης" στην ελληνική πολιτική σκηνή.
Θα διατηρήσουμε την επιτυχημένη (πολιτικά) τακτική, να αναδημοσιεύσουμε το ρεπορτάζ αυτούσιο μόνο με την προσθήκη κάποιων bold και υπογραμμίσεων, και να περιμένουμε τα σχόλια ή τα άρρητα συμπεράσματα των αναγνωστών:

Για πρώτη ίσως φορά, αρχηγός κόμματος τολμά να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα για τα κακώς...
Συνέντευξη- καταπέλτης Τσίπρα... με ονοματεπώνυμα
Εμείς θέλουμε "επενδύσεις", θέλουμε το κεφάλαιο!
κείμενα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.
«Δεν μπορείς να καταγγέλλεις αόριστα το «Κεφάλαιο», όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο» λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο newsbomb, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Και να αναλαμβάνεις βέβαια και το πολιτικό κόστος» σημειώνει.
Στην ερώτηση πόσο συμπτωματικό είναι κάποιοι όμιλοι, όπως π.χ. αυτός του κυρίου Μυτιληναίου, που είδαμε πρόσφατα να καταγγέλλεται σε δημοσιεύματα για την ευκολία με την οποία παίρνει δουλειές, να είναι συγχρόνως χορηγός στα συνέδρια που κάνει ο αδελφός του πρωθυπουργού για την «πράσινη ανάπτυξη», ο κ. Τσίπρας απαντά:

«Ο κύριος Μυτιληναίος, διαθέτει μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε πως το παράγει; Με... πετρέλαιο! Και ως γνωστόν, το πετρέλαιο είναι μαύρο. Δεν είναι «πράσινο». Κατά τ' άλλα, μία από τις πρώτες ενέργειες του κυρίου Παπακωνσταντίνου, του «για αποτυχημένος μια χαρά σε βλέπω στην θέση σου», ξέρετε ποια ήταν; Ήταν να κατατάξει την μονάδα αυτή στις «πράσινες» πηγές ενέργειας και ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει ...Μυτιληνόσημο! Να πληρώνει δηλαδή την μονάδα αυτή ως ανανεώσιμη πηγή παραγωγής ρεύματος.
Επίσης γνωρίζω ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου, με το που ανέλαβε το «πράσινο» υπουργείο, υπέγραψε μία περιβαλλοντική μελέτη, την οποία η προκάτοχος του ηρνείτο επίμονα να εγκρίνει. Βεβαίως αυτή η επιμονή δεν της βγήκε σε κακό αφού σήμερα βρίσκεται ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ, διαμένοντας σε μία πολυτελή κατοικία και με μισθό που υπερβαίνει τα 300 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Προχώρησε λοιπόν μία μελέτη για τον χρυσό στην Χαλκιδική. Την στιγμή που το τεχνικό επιμελητήριο, το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το δασαρχείο Χαλκιδικής, θεωρούσαν ότι έχει πάρα πολλά προβλήματα και δεν μπορούσε να εγκριθεί. Πίσω από αυτή την υπόθεση λοιπόν, πέραν από το θέμα του περιβάλλοντος, που εάν δεν χρησιμοποιηθούν οι σωστές μέθοδοι μπορεί να προκληθεί απίστευτη καταστροφή στο περιβάλλον, να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας και εντέλει η Χαλκιδική από θέρετρο να γίνει φέρετρο- διότι εμείς δεν λέμε γενικά «αφήστε τα μεταλλεύματα εκεί που είναι», λέμε να τα βγάλετε με τις ορθές μεθόδους εξόρυξης και όχι να επιτρέψετε την καταστροφή του περιβάλλοντος για να κερδοσκοπήσει ο κάθε ανεύθυνος- Πέρα από όλα αυτά λοιπόν, εδώ υπάρχει ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο. Πίσω από το οποίο κρύβονται πάλι συγκεκριμένα συμφέροντα».
«Το 2003, το Ελληνικό δημόσιο πήρε πίσω από την εταιρεία TVX Gold την επίμαχη έκταση που είχε παραχωρήσει προς εκμετάλλευση αντί του ποσού των 11 εκ. ευρώ. Αμέσως μετά, παραχώρησε αυτή την έκταση αντί του ιδίου ποσού, που είχε δώσει στην TVX, στην Ελληνικός Χρυσός ΑΕ, στην οποία μεγαλομέτοχοι είναι ο κύριος Μπόμπολας, ο κύριος Κούτρας κλπ. Εγώ βλέπετε, δεν μπορώ να αποφύγω να λέω ονόματα. Όπως κάνει η Παπαρήγα που λέει αόριστα «φταίει το Κεφάλαιο»! Το Κεφάλαιο μπορεί να είναι από τον Μπόμπολα, τον Βαρδινογιάννη και τον Λάτση, μέχρι τον μικρομεσαίο που έχει ένα μαγαζί. Και αυτόν «κεφάλαιο» τον θεωρούν! Δεν μπορεί να λες «το κεφάλαιο» χωρίς να λες ονόματα και διευθύνσεις. Βέβαια εγώ έχω πολιτικό κόστος γι' αυτό. Όπως βλέπετε, δεν λένε «τι καλός που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»!
Από το 2003 λοιπόν, έχουν μία έκταση 300,000 στρεμμάτων με μόλις 11 εκ. ευρώ! Η οποία έκταση, σύμφωνα με τις μελέτες του ΙΓΜΕ (τυχαίο που το κατήργησαν;;) έχει ορυκτό πλούτο αξίας 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ! Πέρασαν τα χρόνια, όταν έγινε αυτή η αγοραπωλησία ο χρυσός είχε περίπου 280 Ευρώ η Ουγγιά και σήμερα έχει φτάσει στα 1700!! Τώρα λοιπόν που η επένδυση είναι κυριολεκτικά «χρυσορυχείο», αποφασίζουν να προχωρήσουν στην επένδυση. Και επειδή αυτοί δεν έχουν μάθει να βάζουν το χέρι στην τσέπη, έτσι λειτουργούν οι νταβατζήδες, φέρνουν λεφτά από το Κατάρ! Και έρχεται ο Παπανδρέου να κάνει τον μεσάζοντα! Για μία επένδυση με μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που δεν θα φέρει ούτε ένα Ευρώ στην χώρα μας, παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια μέσω της φορολογίας των κερδών. Και όλοι ξέρουμε πως φορολογούνται τα κέρδη στην Ελλάδα.
Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό! Το 2003, οι κάτοικοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη θεωρώντας ότι η αγοραπωλησία είναι επιζήμια για το Ελληνικό δημόσιο... και δικαιώθηκαν! Γιατί πράγματι, δεν μπορεί μία τόσο μεγάλη περιουσία να αποτιμάται μόνο... 11 εκ. Ευρώ! Και πράγματι, η Ευρωπαϊκή επιτροπή δικαίωσε τους κατοίκους και επιδίκασε το ποσό των 15.5 εκ. Ευρώ (+ τόκους) εις βάρος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», υπέρ του δημοσίου! Και τι νομίζετε ότι κάνει τότε το Ελληνικό κράτος που κόβει τα φάρμακα και τις συντάξεις των 300 Ευρώ; Κάνει προσφυγή στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια, για να μην εισπράξει από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός! Για να ακυρώσει το πρόστιμο!!! Δεν μιλάμε πλέον για πολιτικούς αλλά για υπαλλήλους συμφερόντων!
Και το κερασάκι; Βάσει των 75εκ. ευρώ που έδωσε το Κατάρ για το ποσοστό της European Goldfields, σημαίνει ότι η τρέχουσα αξία της εταιρείας είναι 2 δισ. ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι έδωσαν μόλις 11 εκ. ευρώ για να αποκτήσουν κάτι που σήμερα αποτιμάται 2 δισ. ευρώ και εκμεταλλεύεται έναν πλούτο της τάξεως των 20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!
Όταν λοιπόν κατήγγειλα την υπόθεση στην βουλή, άρχισαν τα ειρωνικά σχόλια στις εφημερίδες τύπου «πολύ ανήσυχος τον τελευταίο καιρό ο Τσίπρας, πετάγονται οι φλέβες στο λαιμό του κλπ». Εάν αυτά δεν είναι σκάνδαλα, τότε ποια είναι; Είναι ο ορισμός του σκανδάλου και πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να λογοδοτήσουν.
Και επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν είμαι αντίθετος στις επενδύσεις. Και βέβαια πρέπει να γίνουν επενδύσεις, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Αλλά να γίνουν επενδύσεις προς όφελος της χώρας και όχι των συγκεκριμένων συμφερόντων που την λυμαίνονται! Πρέπει επιτέλους να αποφασίσουμε. Ή αυτοί, ή εμείς. Ή θα φύγουν αυτοί από την χώρα ή τα παιδιά μας θα πάνε μετανάστες. Και θέλει σύγκρουση μετωπική.
Και ο Κώστας ο Καραμανλής είχε αποφασίσει να έρθει σε ρήξη, προσπάθησε με το βασικό μέτοχο αλλά στο τέλος τους ανέχτηκε. Εδώ δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Ή αυτοί, ή η χώρα».

Πηγή: Κονσερβοκούτι 
Update:
Πάντως ο χυδαίος αντικομμουνισμός του Αλέξη, δείχνει να πιάνει τόπο. Όσο πάει και ανεβαίνει στην εκτίμηση των νέων φίλων του (http://anti-ntp.blogspot.com/2012/01/blog-post_8957.html)

14 σχόλια:

  1. Μου θυμίζει το τραγούδι που λέει, "απόψε θέλω αποδείξεις και ονόματα, το κορμάκι σου θα ψάξω πόντο-πόντο, κι αμα θα βρω δακτυλικά αποτυπώματα θα πει πως πήγε ο ΣΥΡΙΖΑ στο βρόντο".
    Κατάλαβες τι γίνεται; Εμείς τους κρύβουμε, τον Μάνεση, τον Αγγελόπουλο, τον Βακάκη (jumbo), τους κρύβουμε κάτω απ' το χαλί-λέξη "κεφάλαιο" κι έτσι δεν έχουμε κόστος.
    Να δω συναπισμένους να παν περιφρούρηση σε κάνα εργοστάσιο και τι καλό στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο εύκολα θα δεις την Αλέκα να διαφημίζει μαγιό, παρά τους ΣΥΝασπισμένους σε φάμπρικα. Μυρίζουν κιόλας ιδρωτίλα οι εργάτες....

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά είναι για να μπεις σε ένα αμάξι, να πάρεις φόρα και τέλος.
    Δε γίνεται να υπάρχει τόση βλακεία σε έναν άνθρωπο.
    Και καλά αυτός είναι βλάκας, οι ψηφοφόροι του πόσο πρόβατα είναι;

    Και επειδή βλάκας... δεν είναι, κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ:
    Οκ, μισείς το ΚΚ και πετάς λάσπη (σαν ακροδεξιός που λέγαμε...).
    Δεν μπορείς τουλαχιστον να έχεις την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ να μην καλείς σε ενότητα(!!!!!!!), την ίδια στιγμή που συκοφαντείς;
    Και, Τρας, μην μου πεις ότι αυτά θέλει να ακούσει ο κόσμος, ότι το κάνει για τις ψήφους κλπ.

    Τα γραπτά μένουν.Η χυδαιότητα μένει.

    Με πόσες ψήφους ανταλλάζει το ότι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, όλοι όσοι μπορούν να καταλάβουν, θα ξέρουν (αρκεί να διαβάσουν τις δηλώσεις του)
    ότι δεν δίσταζε (παρατατικός, όχι αόριστος, τα παραδείγματα πολλά, πάρα πολλά) να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να κάνει το... κόκκινο, μαύρο,
    για να κερδίσει λίγες περισσότερες έδρες σε μία βουλή, της οποίας αποστολή είναι, να κάνει νόμο, την εκμετάλλευση;

    Ισοδύναμο ερώτημα: Πόσο κάνει η αξιοπρέπεια σου Αλέξη;

    Υπενθύμιση:Σήμερα η εφημερίδα σου πούλησε στήριξη
    (σε ανθρώπους που εξ' ορισμού (ως καπιταλιστής) θεωρείς κατώτερους).
    Έτοιμο το κείμενο του Δημητράκη για αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αξιοπρεπεια από τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο θεωρείται "σταλινικός δογματισμός"...

      Διαγραφή
  3. H κλασσικη λογικη που διακατεχει τον συγκεκριμενο χωρο..υπαρχουν καλοι και κακοι καπιταλιστες. Κατι σαν τους υπερ-ηρωες της marvel (χωρις λατεξ).

    Στον πλανητη Τσιπρα (διπλα ακριβως στον πλανητη Γκουφι) καποιοι απο τους κακους καπιταλιστες ειναι ανηθικοι και παιζουν το παιχνιδι χωρις να τηρουν τους κανονες (?). Αν τους τηρουσαν ομως (οταν ολες οι συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ εννωσουν τα μαγικα δαχτυλιδια και καλεσουν την "γαια" να κλωτσησει κανα πισινο) ολα θα δουλευαν ρολοϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον διακατέχει και τον παραδιακατέχει Manny, αλλά είναι η πρώτη φορά που το παραδέχονται τόσο χύμα και χωρίς περιστροφές. Μέχρι τώρα ψάρευαν σε θόλα νερά...

      Διαγραφή
  4. Η συνέντευξη του Τσίπρα περιέχει δύο καραμπινάτα ψέματα, και κάποιες αδιάψευστες πλέον παραδοχές. Τα ψέματα είναι εύκολο να τα διακρίνει κανείς. Το πρώτο πως το ΚΚΕ δεν έχει μιλήσει με ονόματα (ενώ το έχει κάνει επανειλημένα). Αντε μικροπολιτικό ψεματάκι και να το προσπεράσουμε...
    Το δεύτερο και πιο αποκαλυπτικό είναι, πως το ΚΚΕ ταυτίζει τάχα το μεγάλο κεφάλαιο με τους ...ΕΒΕ! Και λέω το δεύτερο πιο αποκαλυπτικό, γιατί εδώ έχουμε την επανάληψη της πιο μαύρης φασιστικής προπαγάνδας πως "θα έρθουν οι κομμουνιστές και θα σας πάρουν τις περιουσίες"! Και μετά θα μιλάνε για ...ενότητα! Το βαρέλι τους δεν έπιασε απλά πάτο, έχει τρυπήσει ήδη!
    Οι αποκαλύψεις τώρα:
    1)Το κεφάλαιο δεν είναι "κακό γενικά", αλλά κατά περίπτωση. Υπάρχει δηλαδή και καλό κεφάλαιο για τον ΣΥΝ δια στόματος του αρχηγού του. Μην ξαναπεί κανείς πως είναι "συκοφαντία του ΚΚΕ"!
    2)"Εμείς είμαστε υπέρ των επενδύσεων, αλλά...μπλα μπλα μπλα". Δηλαδή το πρόβλημα είναι η μη σωστή λειτουργεία του καπιταλισμού! Κάντε πρωθυπουργό τον Τσίπρα και όλα θα δουλέψουν ρολόι! Ή μήπως μπορεί να βγει και άλλο νόημα από αυτό;
    3)Ο κ.Τσίπρας μας βγάζει και μία ανέλπιστη είδηση, που κανονικά θα έπρεπε να κάνει πάταγο! Μας λέει πως θα έχουν "πολιτικό κόστος" από την καταγγελλία στον Μυτηλιναίο. Δηλαδή, ποιό πολιτικό κόστος θα έχουν; Θα χάσουν τς ψήφους της οικογένειας Μυτιληναίου; Δύσκολα θα εννοεί κάτι τέτοιο, μια και έχει να κερδίσει πολύ περισσότερους ψήφους αγανακτισμένων με τον Μυτηλιναίο πολιτών, από την καταγγελλία. Αρα τι ακριβώς θα χάσει ο ΣΥΝ; Αλλου τύπου υποστήριξη του Μυτηλιναίου ή του άλλου μεγάλου κεφάλαιου; Αυτό φαίνεται να υπονοεί ο κ.Τσίπρας ο οποίος φαίνεται πλέον σε κατάσταση παράκρουσης, γιατί για όποιον δεν το κατάλαβε για χάσεις ενός τύπου υποστήριξη, πα να και πως την απολάμβανες μέχρι τώρα!
    Ελπίζω μετά τις παραπάνω ομολογίες του ηγέτη του ΣΥΝ, να μην ξαναμιλήσει κανείς για "λάσπη" ή "συκοφαντίες", όταν θα υπενθυμίζουμε τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/19.html
    http://youpayyourcrisis.blogspot.com/2012/01/blog-post_6028.html

    "-Γυναίκα, θα πάμε τελικά στην ταβέρνα;
    -Όχι, θα πάω στο σούσι μπαρ με τον γκόμενό μου το Μάκη απόψε, κι εσύ μπορείς να πας να γαμηθείς.
    -Καλώς, πάω στην ταβέρνα μόνος μου.
    [την επομένη]
    -Μα γιατί δεν ήρθες στο σούσι μπαρ χθες; Περάσαμε πολύ ωραία με τον Μάκη.
    -....
    -Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την τάση που έχεις να μην αποδέχεσαι την συνύπαρξή μας σα ζευγάρι.
    -...
    -Φτάνει πια με τη διάσπαση! Πόσο ανεύθυνος είσαι;
    -...
    -Δεν θα ρθεις μαζί μου σήμερα;
    -...
    -Θα σε καταγγείλω για διασπαστική συμπεριφορά σ' όλους τους γνωστούς μας!
    -Ο μόνος γνωστός σου που συμφωνεί μαζί σου είναι ο γκόμενός σου ο Μάκης.
    -Είμαστε πλειοψηφία, και δεν σέβεσαι τα αιτήματα και τις προσδοκίες της ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι μενσεβίκοι που είναι; Τι κάνουν οι μενσεβίκοι;
    Στην κορύφωση της κρίσης, οι εγχώριοι μενσεβίκοι, επαναστατικά στο πλευρό των μονοπωλίων.

    Εκτός από αυτά, είπε και άλλα πολλά χρήσιμα και καθοριστικά για την πορεία και την εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης της χώρας.
    Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Γερμανική Αριστερά (Die Linke) στο Βερολίνο.
    Μεταξύ άλλων "σοβαρών", τόνισε: «Δεν είναι το χρέος το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας και της Ευρώπης.
    Το χρέος είναι μόνο το εργαλείο για την επιβολή ταξικών πολιτικών λιτότητας και την διάλυση του κοινωνικού συμβολαίου

    Αυτός είναι ο φόβος του, μην τυχόν και διαλυθεί το "κοινωνικό συμβόλαιο" που συνυπογράφουν ο ΣΕΒ με τους έτερους Καππαδόκες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
    Και φυσικά δεν είναι αντίθετος με τις επενδύσεις, αν είναι δυνατόν.
    Αλλά σαν γνήσιος Αριστερός επαναστάτης,θέλει οι επενδύσεις του κεφαλαίου, με ονοματεπώνυμο παρακαλώ, να γίνουν προς όφελος της Εργατικής τάξης!

    Ε, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και περισσότερα από αυτά που είπε, εξετάσεις δίνει το παιδί και ξέρει τι ζητά ο εξεταστής και βαθμολογητής για να του δώσει το ντοκτορά του ή έστω να τον περάσει στην παραπάνω τάξη

    Το ζήτημα για μας είναι,πως θα μπορέσουμε αυτά να τα κοινωνήσουμε με τους έστω λίγους εργαζόμενους και με τον μικρό έστω λαϊκό παράγοντα που τον ακολουθούν.
    Πειστικά,αποτελεσματικά και όχι επιθετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο οπορτουνισμός στο μεγαλείο του. Κατηγορούν το κεφάλαιο με τα "ονόματα" του, όμως την πρόταση στη γσεε για την παναττική απεργία 17/1 την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ (μαζί με ΔΑΚΕ κ ΠΑΣΚΕ).

    Γνήσιοι εχθροί του "κεφαλαίου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην απορείς !
    Οι υπερασπιστές του καπιταλισμού, είναι δύο ειδών:
    - Οι καραμπινάτοι δεξιοί
    - Οι καραμπινάτοι ... οπορτονστές

    Το ίδιο είναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πάντως "αυτοί", δεν ψήφισαν το Μάαστριχ και ζητούν τη διαγραφή του χρέους αντί για την "επιθετική" αναδιαπραγμάτευση που ζητάτε εσείς.

    Απλά δεν έχετε καμιά σχέση με κομμουνισμό, παραδεχτείτε το να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Thanos:
      Ποιοί είναι είναι οι "αυτοί";
      Ποιοί είναι οι "εμείς";

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.